30 Δεκεμβρίου 2010

Συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στο για 8η μέρα κατειλημμένο Δημαρχείο Ηλιούπολης

120 εργαζόμενοι απολύονται, σχολεία της Ηλιούπολης κλείνουν, λεωφορειακές γραμμές περικόπτονται. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε.

Για 7η ημέρα βρίσκεται υπό κατάληψη -από τους εργαζόμενους τους Δήμου- το Δημαρχείο Ηλιούπολης. Μία κατάληψη που σίγουρα δεν έχει προβληματίσει τη νέα διοίκηση του Δήμου (υπό τον πρώην συνεργάτη του ΓΑΠ Β. Βαλασόπουλο), καθώς δε δέχτηκε την πρόταση των εργαζομένων για μεταξύ τους συνάντηση. Μία κατάληψη που γίνεται για να μην απολυθούν 120 εργαζόμενοι από διάφορες υπηρεσίες του Δήμου μας και για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών.

Την ίδια ώρα ο Δήμος αδιαφορεί στη συγχώνευση σχολείων της πόλης μας. Αδιαφορεί και για την συγκοινωνιακή υποβάθμιση της περιοχής μας. Μετά τη συγχώνευση του 208 (Κάτω Ηλιούπολη-Ακαδημία) με το Α4 (Τερψιθέα-Ακαδημία), που είχε ως αποτέλεσμα τα λεωφορεία να φτάνουν γεμάτα στην Ηλιούπολη και να μη μπορούν να πάρουν κόσμο, αποφασίστηκε από τον ΟΑΣΑ η αλλαγή, από το Σάββατο, του δρομολογίου του 237 (Άνω Ηλιούπολη-Ακαδημία), το οποίο θα φτάνει μέχρι τη Δάφνη, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ακόμη πιο πολύ ο οικογενειακός προϋπολογισμός, δεδομένου ότι κάποιος που εξυπηρετούνταν καθημερινά από το 237 θα πρέπει να εκδώσει μία κάρτα απεριορίστων για το λεωφορείο και μία για το μετρό.

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε.

Την Πέμπτη (ημέρα της ορκωμοσίας του νέου μας Δημάρχου),στις 17:30, συγκεντρωνόμαστε ΟΛΟΙ έξω από το κλειστό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου για να "καλωσορίσουμε" τους καινούριους!

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2010
στις 17:30
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1243029

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...