3 Σεπτεμβρίου 2009

Eτήσια συνάντηση των «αρχηγών» κρατών, της παγκόσμιας τράπεζας, και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Κωνσταντινούπολη στις 6 και 7 του Οκτώβρη


Εκπρόσωποι τύπου, γραφειοκράτες, διεθνή καπιταλιστικά τραστ θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη στις 6 και 7 του Οκτώβρη, στην ετήσια συνάντηση των «αρχηγών» κρατών, της παγκόσμιας τράπεζας, και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου , όπου θα πάρουν αποφάσεις που θα αγγίξουν και ίσως καταστρέψουν την ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Χωρίς αμφιβολία θα είναι άλλη μια συνεδρίαση για να υπερασπίσει τα προνόμια των καπιταλιστικών κυβερνήσεων. Εδώ θα συζητήσουν τα νέα οικονομικά πακέτα, η λιτότητα και τα μέσα προστασίας του κεφαλαίου, οι νέες συμφωνίες που θα προστεθούν στις ήδη υπάρχοντες που συγκροτούν το σύμπλεγμα της εκμετάλλευσης των φτωχών και του πλανήτη που ζούμε.

Το είδαμε στην Αργεντινή, την Τζαμάικα, την Νιγηρία, την Κένυα, και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ,ότι οι πολιτικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, δεν έφεραν κανένα κέρδος για τον λαό, εκτός από την ωραιοποίηση της εκμετάλλευσης. Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια τράπεζα, κεφαλές της παγκόσμιας καπιταλιστικής αρχιτεκτονικής, είναι τα βασικά εργαλεία αποκλεισμού των φτωχών από τις ρίζες και τα σπίτια τους, συγκεντροπιώντας όλη την οικονομία στα μεγάλα αστικά κέντρα, εμπορικοποιόντας και μονοπωλώντας, και ακόμα παραδίδοντας τα βασικά αγαθά όπως νερό, πετρέλαιο, μεταλλεύματα στα χέρια λίγων πολυεθνικών εταιριών. Ασκούν πολιτικές που βλάπτουν αν όχι καταστρέφουν την τοπική γεωργία, προωθώντας την καπιταλιστική βιομηχανική γεωργία, τις μονοκαλλιέργειες, υποδιαιρώντας και κατά συνέπια διασπώντας την εργατική τάξη με την δημιουργία νέων εργατικών νόμων.

13.000 αστυνομικοί θα περιπολούν για να προστατέψουν τις «παγκόσμιες κεφαλές». Θα τους δούμε να κινούνται ανάμεσα μας, αυτές οι δύο μέρες μπορεί να μοιάζουν με την κόλαση. Συλλήψεις, έλεγχοι, μπλόκα, ξυλοδαρμοί. Τα πάντα στην υπηρεσία των αφεντικών.

Ας τους δήξουμε ότι πραγματικά θα είναι μια κόλαση. Η δικιά μας φωτιά ας γίνει ο τρόμος τους.

καλούμε τους πάντες για μια εβδομάδα διαδηλώσεων, της παγκόσμιας αντίστασης, με δράσεις ενάντια στην Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ από τις 1 έως 8 Οκτώβρη. Στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζουμε , εργαστήρια, προβολές ταινιών, παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης. Έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε όποιον θέλει να συμμετάσχει μαζί μας στις προετοιμασίες των ημερών της αντίστασης . επικοινωνία στο : direnistanbul@gmail.com.
για άμεση πληροφόρηση χρησιμοποιήστε τα :

http://resistanbul.wordpress.com/ (Inglês)

http://direnistanbul.wordpress.com/ (Turco)

Αυτονομία των λαών ενάντια στον παγκόσμιο καπιταλισμό.

Για την διεθνοποίηση της αντίστασης.

Να δυναμώσουμε τις φωνές μας ενάντια στον εθνικό και παγκόσμιο καπιταλισμό.

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...