18 Νοεμβρίου 2009

Μπάτσος κουβαλάει τσάντα προφανώς για αν την "φορτώσει" σε υποψήφιο συλληφθέντα



φωτογραφία που μπορεί να βοηθήσει συλληφθέντα


Mπάτσος κουβαλάει τσάντα προφανώς για αν την "φορτώσει" σε υποψήφιο συλληφθέντα.

όποιος γνωρίζει κάποιον συλληφθέντα ας του δείξει αυτή τη φωτογραφία (μέσω δικηγόρου) γιατί ενδέχεται να του έχουν φορτώσει την συγκεκριμένη τσάντα, πράγμα που ενδεχομένως στο δικαστήριο τον βοηθήσει.



ΣΧΟΛΙΟ : Τον ειδα κι εγω
από Nirvan@ 11:12πμ, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009
Τον συγκεκριμμενο μπατσο με την τσαντα στον ωμο τον ειδα στο φως της ημερας, οταν αρχισε η πορεια μας απο την Κλαυθμωνος. Ηταν στη διμοιρια που ακολουθησε απο την αρχη την πορεια του α/α μπλοκ. Η τσαντα ειναι POLO παραλλαγης,σαν τις στολες των αμερικανων στρατιωτων στην ερημο, φαινεται καθαρα στη φωτογραφια. Δηλαδη εχει καφε παραλλαγη, οχι πρασινοκαφε!
Μου εκανε εντυπωση που την φοραγε στον ωμο ο Ματας. Σκεφτηκα οτι την ειχε λαφυρο απο κανενα παιδι, αλλα δεν κολλαγε, θα την ειχε ή ο επικεφαλης ή θα την ειχαν δωσει σε κανενα φορτηγακι.
Επισης, για να εχει αυτα τα χρωματα,παει να πει οτι αυτοι που την δωσαν στον Ματα να την κουβαλαει, ηθελαν να ειναι οσο γινεται πιο διακριτικη. Ποιος ξερει τι θα ειχε μεσα για να χρησιμοποιηθει σε ενοχοποιηση παιδιων μετα.

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΤΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ (καλα, ξερουμε οτι οι σιδερογροθιες μεταφραζονται ως μπρελοκ για κλειδια απο τους υπουργους δημ.ταξης). Καντε τους ρομπα παντου. Αυτη η φωτογραφια μπορει να καψει κανεναν απο αυτους


http://athens.indymedia.org

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...