24 Δεκεμβρίου 2009

«Ποτέ Ξανά» στα Χανιά και ο γνωστός χρυσαυγίτης Σταύρος Καρεφυλλακης






 
























































H Αντιφασιστική πορεία της Πέμπτης με το γενικό σύνθημα «Ποτέ Ξανά», ήταν πάρα πολύ μαζική. Συμμετείχε, παρόλη την βροχή, κόσμος διαφόρων ηλικιών. Ήταν έντονη η παρουσία της νεολαίας και των μεταναστών και κυρίως κόσμου που δεν κατεβαίνει συχνά σε πορείες, ή είχε καιρό να κατέβει. Η πορεία κατέληξε στην αστυνομική Διεύθυνση Χανιών και επιτροπή των φορέων και των συλλογικοτήτων έδωσε ψήφισμα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δει κανείς ότι, έπειτα από καταγγελία εκπροσώπων φορέων που συμμετείχαν σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της πόλης, η αρχικά αναρτημένη (στις 07:15 !!!!, μόλις 15 λεπτά αφότου έγινε η επίθεση και 5 λεπτά αφότου έγινε η πρώτη κλήση στην αστυνομία από τους γείτονες) ανακοίνωση της ΟΕΧ, σύμφωνα με την οποία η οργάνωση «δεν είχε ουδέ μια εμπλοκή στα γεγονότα» (Πρώτη επισύναψη) άλλαξε!!! Μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής διαγράφηκε η ώρα ανάρτησης! (Δεύτερη επισύναψη)

Τι είχε προηγηθεί? Κατά τη διάρκεια της εκπομπής βγήκε σε ζωντανή συνομιλία με την δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού, ο γνωστός χρυσαυγής Σταύρος Καρεφυλλακης και έδωσε ψεύτικες απαντήσεις, δηλώνοντας ταυτόχρονα και δημόσια ότι αυτός είναι ο διαχειριστής του blog.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ- ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...