21 Φεβρουαρίου 2010

Περιπολίες με όπλα οι φασίστες στον Αγ. Παντελεήμονα

Ερευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έγινε το πρωί παρουσία εισαγγελέα μετά τη σύλληψη δύο ατόμων, που φέρονται ως μέλη της, με την κατηγορία της οπλοφορίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είχαν εντοπιστεί από πλήρωμα περιπολικού της άμεσης δράσης να κινούνται ύποπτα με τζιπ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Άρχισε η παρακολούθηση τους από το πλήρωμα του περιπολικού και οι επιβαίνοντες στο τζιπ όταν αντελήφθησαν τους αστυνομικούς σταμάτησαν έξω από μια καφετέρια. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος.

Την κίνηση αυτή αντελήφθησαν οι αστυνομικοί και επειδή θεώρησαν πως κάτι ύποπτο είχε μαζί του, του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι προσπαθούσε να κρύψει ένα πιστόλι.
Όπως διαπιστώθηκε το πιστόλι ήταν τύπου ζάσταβα των 9 mm και έφερε μια γεμιστήρα με εννέα σφαίρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία το πιστόλι του...



...το είχε δώσει ο οδηγός του οχήματος. Σε ερευνά που έγινε στο τζιπ που επέβαιναν τα δύο άτομα βρέθηκε έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής.

Μετά την εύρεση του υλικού και του όπλου έγινε το πρωί έρευνα παρουσία του εισαγγελέα όπου σύμφωνα με την αστυνομία δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

από το Ethnos.gr



Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...