27 Φεβρουαρίου 2010

Άνανδρη επίθεση των μΠΑτΣΟΚικών δυνάμεων καταστολής στο Βύρωνα


9 προσαγωγές διαδηλωτών στην ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις συγκρούσεις κοντά στην πλατεία Μαρτάκη, όπου κατέληξε η πορεία για την δολοφονία του 25χρονου εργάτη. Σε αυτό το σημείο, δελτάδες κι άλλα δίτροχα και δίποδα δολοφονικά ανθρωποειδή επιτέθηκαν στην διαδήλωση, μετά το σπάσιμο της βιτρίνας από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι μπάτσοι, εκτελώντας προφανώς άνωθεν εντολές τρομοκράτησης της διαδήλωσης και της γειτονιάς, ήταν εξ' αρχής προκλητικοί και επιθετικοί. Σαν τον δολοφόνο που στον τόπο του εγκλήματος γυρνά. EDIT 15:18 Ανηλεές ξύλο, συλλήψεις και χημικά απο τη χούντα του Χρυσοχοϊδη στην πορεία για τη δολοφονία του 25χρονου πολίτη από αστυνομικούς την περασμένη βδομάδα στον Βύρωνα. Τη στιγμή που τελείωνε η πορεία στην πλατεία Δεληολάνη, διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με μένος κατά των διαδηλωτών καθιστώντας σαφές πως πρόκειται για πολιτική εντολή διάλυσης της πορείας των 500 και πλέον ατόμων. Αφορμή ήταν το σπάσιμο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που ήταν αρκετό για να ξυλοκοπήσουν διαδηλωτές και να τους κυνηγούν διαρκώς σε όλα τα γύρω στενά. Στο κυνηγητό συμμετείχαν και μηχανές της ομάδας Δέλτα, που αδιαφορώντας για την πρόκληση σοβαρού τραυματισμού εφορμούσαν κατά των αλληλέγγυων. Δεκάδες τραυματισμένοι διαδηλωτές και άγνωστος αριθμός προσαγωγών στη ΓΑΔΑ. Οι γειτονιές του Βύρωνα και Παγκρατίου πνίγηκαν στα χημικά. Αυτή τη στιγμή 60 περίπου άτομα βρίσκονται στην πλατεία ταπητουργείου, υπο την ασφυκτική πίεση των Δελταίων.


οργη από οργη 3:15μμ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικα αψυχολογητο και αναιτιο πεσιμο μεσα σε κατοικημενη περιοχη.Πνιξανε για ασημαντη αφορμη τη γειτονια του Βυρωνα με τους πολυ στενους δρομους στα χημικα και εφορμουσαν σα μανιασμενοι. Φαινεται τους πειραξε παρα πολυ η μαζικη και συγκροτημενη πορεια που οργωσε ολη τη γειτονια και απεσπασε πολλα θετικα σχολια. Αναρωτιεται κανεις αν οντως ο Χρυσοχοιδης δεν ελεγει τυπους σα το χοντρο ματατζη που φωναζε "θα σας σκοτωσω ολους" αμεσως πριν εφορμησει μαζι με τη συμμορια Το νεο επισης ειναι οτι αγελες δελταδων ειχαν αποκλεισει σε πολλα σημεια τις εξιδους της συνοικιας προς κεντρο και εκαναν ελεγχους.


δολοφονική συμπεριφορά από την ομάδα Δ από kokkinos (από τηλέφωνο) 2:49μμ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 επιτέθηκαν με δακρυγόνα στην πορεία κι ενώ ο κόμος έτρεχε και στριμωγνόταν στα στενά , εξορμούσαν πάνω τους δ και ζ.δολοφονική συμπεριφορά των δ, άγνωστο αν έχουν γίνει συλλήψεις/προσαγωγές.

από στο 4:53μμ, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010
Ορμήσανε λυσασμένοι από πίσω και από τα πλαινά της πορείας ενώ ήταν στο τελειωμά της.Το παιδί χτυπήθηκε πολύ άσχημα στο κεφάλι και τον πήγαν στο νοσοκομείο.Φυσικά για να δικαιολογήσουν το ανοιγμένο του κεφάλι του φορτώνουν κατηγορίες! Η χούντα του Μπατσόκ βασιλεύει!Άλλες 8 προσαγωγές που δεν ξέρουμε ακόμη αν θα μετατραπούν και αυτές σε συλλήψεις.


Συνέλευση στο

Πολυτεχνείο στις 7 αποφασίστηκε για ενημέρωση και ανάληψη περαιτέρω δράσεων......

athens.indymedia




Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...