10 Ιουνίου 2010

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ( κτίριο 7 , αίθουσα 2 )


Τη Δευτέρα 31 Μάη, λίγες ώρες μετά τη δολοφονική πειρατική επιδρομή του σιωνιστικού στρατού ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας, με τους 9 νεκρούς, τους πάνω από 80 τραυματίες, την αιχμαλωσία περίπου 700 ανθρώπων και την αρπαγή των πλοίων, μια ογκώδης διαδήλωση σχηματίστηκε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα. Μια διαδήλωση που κατήγγελνε το έγκλημα των Σιωνιστών και τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης, απαιτώντας ταυτόχρονα να απελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι και να επιστραφούν τα πλοία.

Η διαδήλωση αυτή, που γινόταν ολοένα και πιο μαζική καθώς προσερχόταν κόσμος, χτυπήθηκε άγρια από τα ΜΑΤ. Αρκετοί ήταν αυτοί που τραυματίστηκαν (ανοιγμένα κεφάλια και σπασμένα χέρια έχουν πολλοί διαδηλωτές). Από τους προσαχθέντες επιλέχτηκε ο Γ.Γ. ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο Γ.Γ. δικάζεται την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, στο αυτόφωρο (δικαστήρια Ευελπίδων). Οσες και όσοι πήραμε μέρος σ’ αυτή τη διαδήλωση, αλλά και όσες και όσοι έχουμε μέτωπο ενάντια στην κρατική καταστολή και την αστυνομική τρομοκρατία, έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε ενεργά στον Γ.Γ., στη θέση του οποίου θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας και η καθεμιά μας.

Ολοι την Πέμπτη το πρωί στα δικαστήρια, για να απαιτήσουμε την αθώωσή του.

indymedia

Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...