23 Ιουνίου 2010

Για Σίμο Σεϊσίδη -Συνέντευξη Τύπου... "Δεν τον αφήσαν να βαδίσει και τώρα τον αλυσοδένουν”

Ο Σίμος Σεϊσίδης συνελήφθη τραυματισμένος από αστυνομική σφαίρα στις 3 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη ακρωτηριασμό στο τραυματισμένο πόδι του στο ύψος του μηρού. Πληθώρα ιατρικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών οργανώσεων κατήγγειλαν τόσο τις συνθήκες σύλληψής του όσο και τις συνθήκες νοσηλείας του, με αιχμή την αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος του.

Τώρα, ο Σίμος Σεϊσίδης, ενώ βρίσκεται στη φάση της θεραπείας και εκκρεμεί η ένθεση τεχνητού μέλους, διατρέχει τον κίνδυνο της άμεσης μεταφοράς του στη φυλακή, η οποία, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, θα λειτουργήσει εξαιρετικά επιβαρυντικά για την αποκατάσταση της υγείας του.

Για την υποστήριξη του αιτήματος της παραμονής του στο νοσοκομείο μέχρι την ένθεση του τεχνητού μέλους και την πλήρη ανάρρωση του, διοργανώνουμε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 12 μ.μ στον τρίτο όροφο των γραφείων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

Θα μιλήσουν οι Κώστας Παπαδάκης, Νίκος Μανιός, Γιώργος Σταματόπουλος, Γιάννης Μπανιάς, Κυριάκος Μαζοκόπος και Νίκος Γιαννόπουλος.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

diktio


Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...