15 Οκτωβρίου 2009

Σε αποκλειστικότητα η... σκέψη του υπουργού της.... προστασίας μας

Μεσω του τηλεπαθητικου μεντιουμ, μελοντολογου, αστρολογου, καφερμηνευτριας και προεδρου του παραψοχολογικου κεντρου ερευνων "Το Ανεκδιηγητον", κας Σουλτανας Ξυλοκοτιδου, καταφεραμε να υποκλεψουμε την σκεψη του υπουργου της προστασιας μας και δημοσιευουμε σε απκλειστικοτητα την δηλωση που θα κανει το απογευμα για τα επισοδεια.

"Τονιζω και παλι σε ολους πως δεν θα ανεχτω "ακουμπημα" των πολιτων απο τα οργανα της ταξεως. Επιπροσθετως θελω να κανω μερικες αναγκεες διευκρινησεις περι της βουλησης μου για "πυγμη" και δημοκρατια, η οποια παρεμηνευτικε πιθανων απο τους πολιτες. Ειναι προφανες οτι η αποφαση μου να μην ανεχτω "ακουμπημα" δεν αφορα τους ανδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της ομαδας ΔΕΛΤΑ, της Διωξης, του Ηθων, των Ειδικων φρουρων, του Αλοδαπων, της αφαλειας, της Τροχαιας, της ΕΥΠ, της ομαδας Ζ, του 100 και των αστυνομικων της γειτονειας οι οποιοι εξερουντε. Η ανδρες των σωματων αυτων ειναι λογικο να "ακουμπουν" τον πολιτη προκειμενου να αποφευγονται πορειες, διεκδηκησεις, καταλειψεις, διαμαρτυριες και να προλαμβανεται καθε τετοια η παρομοια απεχθης αντικοινωνικη και εγκληματικη κατα του σοσιαλισμου πραξη. Φυσικα η "πυγμη" ειναι δικαιωμα τον οργανων επανω στους πολιτες, οι οποιοι εχουν την δημοκρατικη υποχρεωση να συμμορφωνονται και να απολαμβανουν την "επαφη" με τα οργανα μας. Να συμπληρωσω οτι με παιρνουν τηλεφωνο και μου δινουν συγχαρητηρια για την σημερινη επεμβαση της ΕΛΑΣ, ο ΣΕΒ, οι εργοδοτες, το ΛΑΟΣ, η Χρυση Αυγη, η Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων Ελλαδος και οι 100 πλουσιοτερες οικογενειες της πατριδας μας. Η προστασια του πολιτη θα συνεχιστει εντονοτερα."

από Mind the Gap

εργατες εναντιων ρεμπεσκεδων στο υπουργιο εργασιας....





k λιγο μετα .....

Νέα επίθεση της αστυνομίας

Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι και ενώ οι συγκεντρωμένοι αποχωρούσαν με μηχανοκίνητη πορεία, η αστυνομία, στην προσπάθεια της να ανακόψει την πορεία αποχώρησης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με χημικά και γκλομπς στο ύψος της οδού Ευρυπίδου και αφού κατάφερε να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους κλείνοντας με κλούβα την οδό Σωκράτους, σάρωσε κυριολεκτικά το δρόμο, ρίχνοντας άτομα κάτω από τις μηχανές στις οποίες επέβαιναν αλλά και σπάζοντας γλάστρες και εμπορεύματα σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων.Από την επίθεση και τα χημικά πολλοί εργαζόμενοι βρέθηκαν στο έδαφος τραυματισμένοι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Εξάλλου, αλαλούμ ασυνεννοησίας φαίνεται να επικράτησε μεταξύ των αστυνομικών, καθώς πολλοί βρέθηκαν χωρίς αντιασφυξιογόνες μάσκες να εισπνέουν τα χημικά που προορίζονταν για τους
εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν διαμαρτυρίες μεταξύ τους. Οι γύρω δρόμοι
παραμένουν κλειστοί.

k η δηλωση του κυβερνητικου εκπροσωπου....


«Θέλουμε να υπάρχει κλίμα ειρήνης, ηρεμίας, διαλόγου και διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις ηγεσίες των υπουργείων και τους εργαζόμενους. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να κάνουμε ανεκτές τις καταστάσεις ανομίας,Ο ρόλος της Αστυνομίας, με πολλή μετριοπάθεια, θα πρέπει να είναι η διασφάλιση της νομιμότητας»

ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ME TOΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟ



Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...