3 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν πληρώνω" από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Πατησίων - Επόμενη δράση

Σήμερα το πρωί από τις 06:30 έως τις 08:30 συμμετέχοντες στην Πρωτοβουλία Κατοίκων Πατησίων Ενάντια στα Μέτρα Κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ., μαζευτήκαμε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια και προχωρήσαμε σε νέο αποκλεισμό με σακούλες των ακυρωτικών μηχανημάτων, μοιράσαμε την προκήρυξή μας και συζητήσαμε με αρκετό κόσμο.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική, ακόμα θετικότερη από τον αποκλεισμό των ακυρωτικών την Τρίτη. Πλέον δεν χρειαζόταν να δίνουμε διευκρινήσεις για ελεγκτές και που αποσκοπεί η κίνησή μας, ο κόσμος έβλεπε τα καλυμμένα μηχανήματα, χαμογελούσε, κάποιοι μας έπιαναν και την κουβέντα επικροτώντας την παρέμβασή μας και προχωρούσαν προς τις αποβάθρες. Οι αντιδρώντες που ήθελαν ντε και καλά να χτυπήσουν εισιτήριο δεν ξεπερνούν τα δάκτυλα του ενός χεριού.

Παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές του Υπουργού Μεταφορών Ρέππα ο κόσμος φαίνεται να αντιδρά και να είναι δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση του μνημονίου και της Τρόικας και τις άθλιες πολιτικές της.

Επισυνάπτουμε και το αυτοκόλλητο της πρωτοβουλίας μας.


Το επόμενο μας ραντεβού είναι σήμερα, Πέμπτη 03-02-2011 στις 17:00 το απόγευμα ξανά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια.


και έπεται συνέχεια…

http://patissia.wordpress.com/

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1256711

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...