14 Απριλίου 2011

To Τηλεάστυ μόνταρε τα πλάνα με τον Καρατζαφέρη να δηλώνει βύθιση πλοίων με μετανάστες


Χωρις τελος η μαλακια και ο παραλογισμος του Τηλεάστυ, το οποιο ειτε κατα λαθος...ειτε κατα παραγγελια του ιδιου του ΛΑΟΣ ,μονταρε τις δηλωσεις του Γιωργου Καρατζαφερη,στις οποιες φαινεται να λεει πως θα βυθιζει οποιο πλοιο με μεταναστες εισερχεται στην Ελλαδα.

Δειτε το επιμαχο σημειο ετσι οπως προβληθηκε στο Τηλεαστυ και αναπαραχθηκε απο ολα τα ΜΜΕ απο το 13:00 εως το τελος...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ VIDEO ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ



http://www.neolaialaos.org/2011/04/blog-post_4286.html

Δειτε τωρα και τις πραγματικες δηλωσεις του Καρατζαφερη,ετσι οπως τραβηχθηκαν με κινητο στην ομιλια του στη Λαρισα και εβγαλε στη δημοσιοτητα εθνικιστικο blog πριν απο λιγη ωρα,το οποιο μαλιστα δεν χανει την ευκαιρια να επιτεθει σε γνωστη εκπομπη η οποια ουσιαστικα προβαλε την εικονα που το ιδιο το Τηλεαστυ μετεδωσε...!!!

Και το ερωτημα τωρα ειναι...το Τηλεαστυ απο μαλακια του μονταρε ετσι την ομιλια του Καρατζαφερη...ή κατα παραγγελια ωστε να φανει μετα μαγκας και δημοκρατης ο χουντικος ακροδεξιος φασιστας Γ.Καρατζαφερης;;;


Δειτε το video απο το 3:16 και μετα!


ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ (ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΛΑΟΣ) ΥΛΙΚΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ,ΥΠΗΡΞΕ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2011




Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...