3 Ιουλίου 2009

Δε χρειάστηκε τελικά..."σανίδα"


Τελικα δε χρειαστηκε να παρουμε τη..."σανιδα" κατα της γνωμοδοτησης του απερχομενου εισαγγελεα.
διαβαστε στο παρακατω λινκ την αποδομηση της αφελους κινησης του..δικαστικου αρχοντα!

http://nonews-news.blogspot.com/2009/07/blog-post_467.html

πολλων γνωμη ειναι οτι το γεγονος δεν ηταν τυχαιο. απλα μαλλον ηθελαν να δουν αντιδρασεις. παντως δεν περιμενα απο ανωτατο αεροπαγειτη δικαστικο να προχωρησει σε τετοιο βημα λιγες ωρες πριν αρχισει να τρωει τον παχυλο του εφαπαξ..... Μαλιστα μερικα blog δεν κρατηθηκαν και αρχιζαν να βγαζουν ευκρινεις φωτος παρανομων κτισματων...

ωστοσο η επιθεση κατα των ιστολογιων θα συνεχισθει. ακουγεται οτι την κυριακη τα μεγαλα εκδοτικο-εργολαβικα συμφεροντα θα αρχισουν επιθεση κατα της εναλλακτικης ενημερωσης πισω απο διαφορα αφελη και ελληνοτροπα επιχειρηματα.
τους εχει πειραξει που οι φυλλαδες τους πουλιουνται κατα 90% λιγοτερο απ οτι πριν 20 χρονια. ο,τι ουτε τζιπουρες, καγιεν, σκαφη, σπιτια, cdια, λοτταριες, κουπονια για σουπερμαρκετ, δε συγκινουν τον..αναγνωστικο μεχρι πριν λιγα χρονια "ραγια" τους. ξερουν οτι μετα τη βουτια στο κενο του αγγελοπουλεικου (παλι καλα που εκλεισε ο ΕΤ γιατι η Γιαννα θα εριχνε εξω τις επιχειρησεις του Θοδωρη με τα τοσα δωρα που μοιραζε) θα ακολουθησουν και αλλοι και ας κανουν οι μακηδες και λαλες καινουργιες εφημεριδες για να μαζεψουν το ορφανο κοινο του ΕΤ.

αυτα....προς το παρον

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...