29 Μαρτίου 2010

15 χρονος αφγανός νεκρός από έκρηξη μηχανισμού στην Αθήνα .

15 χρονος αφγανός νεκρός και τραυματίες η αδερφή του, κίνδυνος να τυφλωθεί, και η μητέρα τους ευτυχώς ελαφρά, μετά από έκρηξη μηχανισμού στα κάτω Πατήσια ,Αθήνα .


Το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης, δηλαδή κάποιοι να παγίδευσαν τη βαλίτσα για να σκοτώσουν αλλοδαπούς ρακοσυλλέκτες είναι πολύ πιθανό αφού δεν φαίνεται να υπάρχει σαφείς "στόχος " δεν υπάρχει τηλεφώνημα , και πριν την έκρηξη ,μόλις ,τέλειωνε η προσευχή των μουσουλμάνων στον Σπόρτιγκ που είναι πολύ κοντά στη περιοχή .Κάποιοι μάρτυρες είπαν πως οι οικογένεια έψαχνε στα σκουπίδια την ώρα τις έκρηξης ,αλλά και τα προηγούμενα βράδια, αυτό τους καθιστά στόχους . Το ενδεχόμενο να είναι φασιστικό παρακρατικό το χτύπημα είναι πολύ πιθανό με σκοπό ,και, να χρησιμοποιηθεί εναντίων του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου. Θυμίζει εποχές του 70 στην Ιταλία ,ειδικά, ακούγοντας της δηλώσεις του Χρυσοχουντίδη .
Υπάρχει και η πιθανότητα βέβαια η βόμβα να προοριζόταν για την καφετέρια που είναι στο σημείο οπότε μιλάμε για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών " .
Όσο για το αν προοριζόταν η βόμβα για ένα κτήριο που στεγάζει σχολή (Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης) ε .. δεν νομίζω ότι είναι πρακτικές επαναστατικών οργανώσεων ...αυτές .

<span class=

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...