17 Μαρτίου 2010

Ένοχη κρίθηκε τελικά η Ν.Ν ιδιοκτήτρια ιχθυοπωλείου τις Πάτρας

Η Ν.Ν. ιδιοκτητρια ιχθυοπωλειου με τις κατηγοριες της ψευδους καταμηνυσης και συκοφαντικης δυσφημησης,μετα απο μηνυσεις που ειχαν υποβαλλει εναντιον της, τρεις αστυνομικοι της αμεσης δρασης της Πατρας(βλεπε σχετικο αρθρο 13/3/10).

Τρεις μηνυσεις απο τις πολλες που εχουν υποβαλλει οι μπατσοι εκδικαστηκαν χτες, αφου απορριφθηκε το αιτημα αναβολης που ζητησε η κατηγορουμενη λογω απουσιας του ενος εκ των συνηγορων της και συγκεκριμμενα του Σ.Φυτρακη και η Ν.Ν.καταδικαστηκε για την μια μηνυση μονο 1,5 χρονια φυλακιση με πενταετη αναστολη,αφου το δικαστηριο την εκρινε ενοχη και για τις δυο κατηγοριες,οι δυο αλλες μηνυσεις δε κριθηκαν ως απαραδεκτες,μετα απο "μαχη" του συνηγορου υπερασπισης της Ν.Ν. προκειμενου να ισχυσει το δεδικασμενο,αφου απο τους δυο αλλους μπατσους ειχε δικαστει παλιοτερα σε καρμπον μηνυσεις.

Σε ενα δικαστηριο που απο το πρωι ειχε γεμισει ασφυκτικα απο μπατσους με πολιτικα ρουχα,μεσα κι εξω απ την αιθουσα,διεξηχθη μια δικη που περιειχε αντεγκλησεις,ενταση,προσωπικες επιθεσεις στην κατηγορουμενη απο τους μπατσους και τον συνηγορο τους,λασπολογια,τρομοκρατια και αναπαντητα ερωτηματικα.

Αξιοσημειωτο ειναι οτι καταδικαστηκε η παραπανω πολιτης και για την συκοφαντικη δυσφημηση και προκαλει εντυπωση διοτι σε προηγουμενες καρμπον δικες, για την πραξη αυτη ειχε αθωωθει.

Η κατηγορουμενη ασκησε εφεση κατα της αποφασης και αφεθηκε ελευθερη,ενω να θυμησουμε αναμενεται η αποφαση για τις αγωγες που εχουν υποβαλλει οι μπατσοι εναντιον της γυναικας για απαιτησεις τους, της ταξεως των 100.000 ευρω για ηθικη βλαβη.Ακομα μια φορα το "δικαιο" θριαμβευσε και η κοινωνια ας κοιμαται ησυχη!!!

patras.indymedia

Διαβάστε επίσης : Συνεχίζεται ο εφιάλτης της Ν.Ν. μετά της διώξεις που έχουν εξαπολύσει γνωστοί μπάτσοι-τσαμπουκάδες τις Πάτρας.

Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...