14 Μαρτίου 2010

Συνεχίζεται ο εφιάλτης της Ν.Ν. μετά της διώξεις που έχουν εξαπολύσει γνωστοί μπάτσοι-τσαμπουκάδες τις Πάτρας.

Kαι νεες δικες στις 15/3/10 για την Ν.Ν.την ιδιοκτητρια ιχθυοπωλειου απο Πατρα -βλεπε σχετικο ρεπορταζ ελευθεροτυπιας 8/1/10- στα πλαισια του μπαραζ των διωξεων που εχουν εξαπολυσει εδω και 8 χρονια γνωστοι μπατσοι-τσαμπουκαδες απο την Πατρα,επειδη εκανε "το λαθος" να φανει αλληλεγγυη σε πολιτη-πελατη του καταστηματος της, που δεχτηκε φραστικη επιθεση και υποτιμητικη συμπεριφορα απο μπατσους.

Η εν λογω ιχθυεμπορος για την πραξη της αυτη συνεληφθη σε ωρα λειτουργιας του καταστηματος της,οδηγηθηκε βιαιως σε περιπολικο και δεχτηκε απο ασχημη εως χυδαια συμπεριφορα-τραμπουκισμους απο τους αστυνομικους του περιπολικου, τοσο στην μεταφορα της απο το τμημα στο περιπολικο,η οποια εγινε με μεγαλη αποδεδειγμενα καθυστερηση, οσο και στο αστυνομικο τμημα που οδηγηθηκε και κρατηθηκε σ/κ με τις κατηγοριες της αντιστασης κατα της αρχης και εξυβριση.

Ο δικηγορος Ντινος Αργυροπουλος που παρασταθηκε ως υπερασπιστης της στην διαρκεια της κρατησης της και στο αυτοφωρο και την συμβουλεψε τοτε να μην κανει μηνυση στους αστυνομικους, δυο μηνες μετα οταν η Ν.Ν.μην μπορωντας να ξεπερασει την βαναυση συμπεριφορα που ειχε δεχθει εκανε μηνυση στους αστυνομικους, περασε στην αντιπερα οχθη και παρασταθηκε στο πλευρο των αστυνομικων αυτη την φορα,γιατι πολυ απλα ηταν και δικηγορος της ενωσης αστυνομικων κατι που αγνοουσε η εν λογω πολιτης.

Για την παραμετρο αυτη υπαρχει και σχετικη εκθεση του Συνηγορου του Πολιτη υπερ της Ν.Ν.Στην συνεχεια αφου απορριπτεται η μηνυση της ιχθυεμπορου κατα των αστυνομικων,οι μπατσοι επιδιδονται σε μπαραζ μηνυσεων κατα της Ν.Ν.,για ψευδη καταμηνυση ,ψευδορκια και συκοφαντικη δυσφημηση και ενεργουντες ως σωστες φραγκοπαγιδες κανουν και αγωγες, ζητωντας 100.000 ευρω η 3 χρονια φυλακιση για ηθικη βλαβη κλπ. μιας και μυριστηκαν και καποιο σπιτι που εχει στην ιδιοκτησια της απο γονικη παροχη η Ν.Ν.Αξιζει να σημειωθει οτι σε δυο μηνυσεις επεβληθησαν πρωτοδικα στην κατηγορουμενη 3,5χρονια φυλακιση και 3 χρονια στερηση πολιτικων δικαιωματων!!!!!

Την Δευτερα 15/3 στο πρωτοδικειο της Πατρας,εκδικαζονται σε πρωτο βαθμο αλλες 3 παρομοιες μηνυσεις των αστυνομικων κατα της Ν.Ν.

Σε μια πολιτεια που θελει να εννοειται ευνομουμενη το μενος και η εκδικητικοτητα σε πρωτο πλανο,και το κρατος να ταιζει τα μαντροσκυλα του με το αιμα μας και την ψυχη μας,εμεις ας παρουμε την θεση που πρεπει και ας δωσουμε να καταλαβουν οτι :

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

indymedia

Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...