30 Μαρτίου 2010

Αναγκάστηκαν να πουν αλήθειες τα παπαγαλάκια της ΓΑΔΑ

Ηδη σε όλα τα ΜΜΕ απο τη στιγμή που ανέβηκε η ανακοίνωση της ΣΠτΦ στο μέσο, ειπώνεται ότι η οργάνωση προέβη σε ανακοίνωση διάψευσης.

Σήμερα όμως αρκετά παπαγαλάκια της ΓΑΔΑ, αναγκάστηκαν να πουν αλήθειες που μέχρι χτές βράδυ ( φυσικά και τις ήξεραν ) αλλά ποτέ δημόσια δεν τις είχαν αναφέρει.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ λοιπόν της κρατικής τηλεόρασης σήμερα ( 3 μέρες μετά το τραγικό συμβάν και μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ΣΠτΦ) μας ενημέρωσε ότι στην συνδεσμολογία του μηχανισμού υπάρχουν αρκετές διαφορές με την συνδεσμολογία που χρησημοποιούν οι πυρήνες.

Κατ' αρχήν μίλησε για διαφορά και μεταξύ του προχτεσινού γεγονότος με το χτύπημε στην πρεσβεία της Χιλής στην Θεσσαλονίκη, κάτι που μέχρι χτές πατούσε όλος ο δημοσιοκαφρικοαστυνομικός συρφετός και όσοι υποψηφιοι πυροτεχνουργοι-Blogger προσπαθούσαν να αναπαράγουν και αναμασούσαν.

Είπε λοιπόν πως στα 2 χτυπήματα αυτά ο πυροσωλήνας ήταν εντελώς διαφορετικός και απο διαφορετικό υλικό φτιαγμένος.

Μας ενημέρωσε επίσης για 1η φορά (και αυτό μετά την χτεσινή ανακοίνωση των Πυρήνων- που λένε ότι επιμμελώς το κρύβανε οι μπάτσοι ) ότι ΠΑΝΤΑ τα χτυπήματα των πυρήνων αποτελούνταν απο 2 ρολόγια, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το 1ο να λειτουργήσει το 2ο.

Αυτο ειπώθηκε σήμερα επίσημα για 1η φορά. ( Στον προχθεσινό μηχανισμό υπήρχε ένα μόνο ρολόι ).
Συνεχίζοντας λοιπόν ο "ρεπορτερ" μας ενημέρωσε και για κάτι άλλο πολύ σημαντικό.

Οτι ΠΑΝΤΑ σε όλες τις περιπτώσεις που έδρασαν οι πυρήνες υπήρχε όχι ένα αλλα δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα (για την πείπτωση να μην μεταφερει ο-η τηλεφωνητης-τρια την προειδοποίηση). Κατι που προχτές δεν έγινε καν.

Για την ακριβεια έγινε ενα τηλέφωνημα που έλεγε για άλλη τοποθεσία και έγινε 12 ώρες πριν την εκρηξη στα Πατησια, κάτι που θα μπορούσε όπως καθημερινά γίνεται να αποδεικνυόταν φάρσα, όπως και ήταν αφού δεν υπήρχε καν το κτίριο εκεί που ενημέρωσε η τηλεφωνητρια !!!!!!

Μας μίλησε επίσης και για τον χρόνο μεταξύ τηλεφωνηματος και έκρηξης και είπε ότι ΠΑΝΤΑ οι Πυρήνες άφηναν ικανό περιθώριο ώστε να μπορέσει η αστυνομία να αδειάσε την περιοχή απο ανθρώπους. Κατι που προχτές ούτε αυτό έγινε.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ υποτιθμενων μελων ΤΗΣ ΣΠτΦ.

Σε λίγο θα αναγκαστούν να ομολογήσουν και την ομοιότητα μεταξύ της προχθεσινής έκρηξης με τους μηχανισμούς και τον τρόπο δράσης αυτων που χτύπησαν τυφλά αντιεξουσιαστικά στέκια στην Θεσσαλονικη με βόμβες τον τελευταιο χρόνο.

indymedia

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...