15 Μαρτίου 2010

Εμπρησμοί αυτοκινήτων στην πόλη των Χανίων απο φασίστες



Σήμερα τα ξημερώματα στα Χανιά, έγιναν εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα μεταναστών.
Πιο συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο σε ιδιωτικό πάρκινγκ πολυκατοικίας(με γκαραζόπορτα), που ανήκε σε οικογένεια μεταναστων παραδόθηκε στις φλόγες. Αμέσως έφτασε η πυροσβεστική και περιόρισε την έκταση της φωτιάς που απειλούσε τα διαμερίσματα. Λίγη ώρα μετά έφτασαν στο σημείο 5 τζιπάκια της Ασφάλειας και σύσσωμο το ασφαληταριό της πόλης.
Σήμερα το πρωί οι μπάτσοι εξέταζαν τις κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος ηλεκτρονικών που βρισκόταν δίπλα απο την είσοδο του πάρκινγκ. Στις εικονες που καταγράφησαν φαίνονται κάποια άτομα με κουκούλες, ωστόσο λόγω κακής ποιότητας του υλικού δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποια ιδιαίτερα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.
Παράλληλα, σύντροφος εντόπισε τις πρώτες πρωινές ώρες μιά ομάδα 10-15 φασισταριών στην πλατεία 1866. Δεν ακούστηκε κάτι περαιτέρω για ξυλοδαρμούς, μιας και η πλατεία συγκεντρώνει πολλούς μετανάστες που περιμένουν για δουλειά. Όμως δεν είναι τυχαία η παρουσία τους, και δεν αποκλείεται τα γεγονότα να θαβονται απο όλα τα ΜΜΕ, μιας και στους εμπρησμους δεν αναφέρεται κανένα ειδησεογραφικό μπλόγκ.
Επίσης, δεν είναι τυχαίο που αύριο είναι η συνέχει της δίκης των 8 φασιστοειδών που "συλλήφθηκαν" απο τους αγωνιστές της πόλης την περασμένη Τρίτη. Και τα χρυσάυγουλα έκαναν έκκληση μέσω των μπλογκ τους, να στηρίξουν τους βρωμιάρηδες ομοιδεάτες τους στα Χανιά.

Καμία ανοχή στις φασιστικές πρακτικές του παρακράτους ΜΠΑΤΣΟΚ.

Όλοι στη σημερινή αντιφασιστική πορεία στις 18.00 στην Χαλέπα

Μαζική και δυναμική παρουσία αύριο στα Δικαστήρια των Χανίων στις 9-10 το πρωί, με μικροφωνική για την καταδίκη των μαχαιροβγαλτών της ΧΑ.

Να σπάσουμε το τρόμο τώρα.

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΣΦΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Ανεξάρτητοι (τυχαία) Ανταποκριτες

Όλες οι πληροφορίες είναι άμεσες απο μαρτυρίες πολιτών και συναγωνιστών. Ωστόσο τίποτα δεν είναι διασταυρωμένο λόγω του θαψίματος απο τα καθεστωτικα ΜΜΕ.
Σήμερα έγινε πορεία για τις φασιστικές επιθέσεις στα Χανιά






indymedia
















<span class=

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...