25 Οκτωβρίου 2010

Καταστολή της απεργίας του Π.Σ.Α.Τ (μπάσκετ) από μπάτσους κ αφεντικά

«Χθες το βράδυ το μπάσκετ έκανε έναν τεράστιο αγώνα για να διεκδικήσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια του απέναντι σε ανθρώπους με δικτατορικές λογικές και συμπεριφορές, οι οποίοι έχουν την απαίτηση να εκτελούμε την όποια εντολή τους ως πειθήνια όργανα ακόμη κι αν αυτό αντιστρατεύεται με βασικά συνταγματικά δικαιώματα μας, όπως αυτό της απεργίας.

Χθες ΟΛΗ η ομάδα του ΠΑΟΚ, είχαμε αποφασίσει να συμπαρασταθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα και να δώσουμε τη δική μας μάχη για τα δικαιώματα μας. Μια άλλη «μάχη» έδωσαν και οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπήκαν στα αποδυτήρια και διέταξαν να σκύψουμε τα κεφάλια και να βγούμε αμέσως έξω αν δεν θέλουμε να χάσουμε τα συμβόλαια μας. Επειδή δεν μπορεί να με αναγκάσει κανείς να κάνω οτιδήποτε χωρίς τη θέληση μου κι επειδή δεν θέλω να παίζω μπάσκετ, έχοντας αλυσίδες στο λαιμό μου, δηλώνω πως αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ».

Λάζαρος Παπαδόπουλος ....πρώην... παίχτης του ΠΑΟΚ











Ανακοίνωση Π.Σ.Α.Κ

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών δίνει έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να αλλάξει την εικόνα που επικρατεί στο Ελληνικό μπάσκετ.
Για αυτό αγωνιζόμαστε, για αυτό μοχθούμε και για αυτό
συγχαίρουμε και είμαστε περήφανοι για τους Έλληνες αθλητές
που πρόταξαν τα στήθη τους περιφρουρώντας την απεργία μας.
Μια νόμιμη απεργία που πολεμήθηκε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.

Ο Π.Σ.Α.Κ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση ώστε να
διεξάγονται οι αγώνες χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Σήμερα ωστόσο είδαμε τις αστυνομικές δυνάμεις να βγάζουν έξω
από το γήπεδο του μπάσκετ τους ίδιους τους παίκτες!
Τους χούλιγκαν όμως δεν τους έβγαλαν ποτέ.

Δυστυχώς
ορισμένοι κύριοι απέδειξαν για άλλη μία φορά πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιβάλλουν τις θέσεις τους και για το άθλημα στην πράξη δεν δίνουν δεκάρα.
Καλούμε όλους τους Έλληνες αθλητές να συνεχίσουν αύριο δυνατοί τον αγώνα που ξεκίνησαν οι συναθλητές μας με μοναδικό στόχο να ξεκολλήσουμε εμείς το μπάσκετ από το τέλμα που έχει περιέλθει".





στο βιντεο οι παικτες αποχωρουν και οι δηθεν αντιμπατσοι οπαδοι τους κραζουν.

Απο τα λιγα που διαβασα σε αθλητικα site η απεργια στηριχθηκε απο την αρχη απο τους χαμηλομισθους παικτες (ειναι οι περισσοτεροι) και αυτοι ηταν που δυο μερες τωρα προσπαθησαν να υπερασπισθουν την αποφαση για απεργια.Απο τους ακριβοπληρωμενους διασημους ελαχιστοι.Και βεβαια οι οπαδοι δειχνουν ακομα μια φορα οτι αποτελουν απλα πληρωμενους στρατους που χεστηκαν τι γινεται στον κοσμο,η ομαδα να παιζει......


Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...