18 Οκτωβρίου 2010

Εργασίες και προβολή video στην κατάληψη Μαραγκοπούλειο,Πάτρα



































Κατάληψη Μαραγκοπούλειο

«Μπορεί να μας διαψεύσετε… μπορεί ατομικά να μην καταφέρετε να μας καταλάβετε ή να μην αγωνιστείτε κατά την διάρκεια της δικής σας ζωής και εποχής. Μπορεί εσείς οι τωρινοί να μην αγωνιστείτε ποτέ. (Όμως) πρέπει να δώσουμε μάχη να υπάρξουμε, να παραμείνουμε υπαρκτοί, να γίνουμε το μέλλον. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε σας...»

Γιατί το μέλλον μας, το παρόν μας, είναι η πραγματικότητα της συνάντησης, η αξία της αλληλεγγύης αρνούμενη το γενικευμένο ατομισμό, η χαρά της συλλογικότητας απέναντι στην ήττα, τη θλίψη της πανταχού παρούσας απομόνωσης. Γιατί η κουλτούρα μας προκύπτει απ’ την αναγκαιότητα μιας συνολικής ελευθερίας, μιας συλλογικής αυτοδιάθεσης και αυτοδιαχείρισης των ζωών μας.
Γιατί για εμάς η κάλυψη των αναγκών όλων, των πραγματικών αναγκών και όχι των επίπλαστων, θα έρθει μόνο μέσα απ’ τη κοινοτική διαχείριση υλικών και μη πόρων. Γιατί η μόνη ψευδαίσθηση που εντοπίζουμε είναι η πίστη στην συντήρηση αυτού του κόσμου της επιβίωσης και όχι της ζωής, της μερικής και πάντοτε υπό όρους ελευθερίας.

perasma

πρόγραμμα εκδηλώσεων βδομάδας






περισσότερα νέα για την κατάληψη εδώ

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...