22 Ιανουαρίου 2011

Βουλευτής του ΛΑΟΣ αρνήθηκε να παραδώσει εργατική κατοικία σε Αλβανίδα

Γεμίσαμε φασιστές κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους...Σοβαρό επεισόδιο επισκίασε την παράδοση εργατικών κατοικιών στη Λάρισα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Α. Ροντούλης, αντέδρασε στην παραχώρηση κατοικίας σε γυναίκα από την Αλβανία. "Ντροπή σου" φώναξε η πρόεδρος του ΟΕΚ και ακολούθησε πανδαιμόνιο

Σε άγριο καυγά μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου το ΛΑΟΣ και της προέδρου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, εξελίχθηκε η παράδοση 138 κατοικιών σε δικαιούχους στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας.
Συμβολικά κλήθηκαν οι παριστάμενοι βουλευτές να επιδόσουν στους δικαιούχους παραχωρητήρια. Όταν ήρθε η σειρά του κ. Ροντούλη , η δικαιούχος στη οποία έπρεπε να παραδώσει ήταν αλλοδαπή, από την Αλβανία.
Ο κ. Ροντούλης, αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητήριο, υπενθυμίζοντας τη θέση του κόμματος του ότι πρώτα θα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των Ελλήνων εργαζομένων, όταν μάλιστα υπάρχουν και πολύτεκνοι που έχουν ανάγκη κατοικίας και ακολούθως οι αλλοδαποί.
Η θέση του κ. Ροντούλη προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του ΟΕΚ η οποία αναφώνησε "ντροπή σου" .
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ οργισμένος στράφηκε στον παρόντα υφυπουργό Βασίλη Γκεγκέρογλου από τον οποίο ζήτησε να την επαναφέρει στην τάξη.
"Η κ. Κωτίδου είναι υπηρεσιακή παράγοντας και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για εκπροσώπους του Κοινοβουλίου" είπε ο Α. Ροντούλης στον κ. Κεγκέρογλου. Μετά το επεισόδιο ολοκληρώθηκε η παράδοση.

http://news247.gr/ellada/politiki/article756637.ece

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...