17 Ιανουαρίου 2011

Καταγγελία μαφιόζικης παρακολούθησης από τη συμμορία της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύω αυτή την καταγγελία για να επιστήσω την προσοχή στο τσίρκο ΜΠΑΤΣΟΚ, σε περίπτωση που έχει κατά νου να μας παρουσιάσει κάποιο άλλο σκετσάκι.

Χρίστο Παπουτσή, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και λοιποί σοσιαληστές, πάνω, κάτω και πλαγίως των υπηρεσιών τρομοκράτησης του πολίτη:

Τις τελευταίες τέσσερις μέρες σταθμεύετε κοντά στην πολυκατοικία στην οποία κατοικώ με τη συντρόφισσά μου ένα συμβατικό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας ΥΜΥ 7289, μέσα στο οποίο κάθονται δύο τσιράκια σας, ντυμένα με πολιτικά.

Οι θρασύδειλοι αυτοί, που παριστάνουν με ενθουσιασμό τους εαυτούς τους, περνάνε την ώρα τους διαβάζοντας τις εφημερίδες Νέα και Βήμα και σημειώνοντας σε ένα μικρό καφέ σπιράλ τετράδιο πότε εγώ και η συντρόφισσά μου μπαίνουμε και βγαίνουμε από το σπίτι.

Η παρουσία τους στη γειτονιά έχει γίνει αντιληπτή από την πρώτη στιγμή, αφού τις δύο πρώτες μέρες έκαναν και ερωτήσεις για εμάς, δήθεν ως φίλοι σε διάφορους γείτονες, σε ώρες που εμείς λείπαμε. Μερικά από τα αστεία σενάρια που παρουσίασαν, είναι ότι μας έχουν φέρει κάτι πράγματα που αγοράσαμε, ότι είναι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ και έχουν φέρει κάποια δέματα για παράδοση με υπογραφή, ότι είναι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και φέρανε κάποια καινούργια συμβόλαια για υπογραφή και ότι είναι τεχνικοί του ΟΤΕ και ήρθαν για να δουν μια βλάβη στη σύνδεση στο internet.

Ήδη ο ψιλικατζής έχει φτάσει να τους πουλάει τον καπνό 20% ακριβότερα και ο φούρναρης τις τυρόπιτες στη διπλάσια τιμή. Επειδή εδώ δεν είναι Βόρεια Προάστια, για να «κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του», καλό θα ήταν να τους μαζέψετε, προτού τους μαζέψει η γειτονιά.

Παύλος Παπαευσταθίου

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1249064

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...