23 Ιανουαρίου 2011

Δίκη για την υπόθεση της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Αναδημοσίευση της κεντρικής σελίδας του indymedia 

Τη Δευτέρα 24 Γενάρη, συνεχίζεται η δίκη των κατηγορούμενων για την υπόθεση της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που ξεκίνησε στις 17 Γενάρη.
Ενημέρωση από την δίκη : Ημέρα 1η

Δευτέρα 24/1: Συγκέντρωση στις Φυλακές Κορυδαλλού | Μικροφωνική Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

Το καθεστώς αντιλαμβάνεται οτι η κοινωνική οργή μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και ενδεχομένως οι συνέπειες της οικονομικής κατάρρευσης συναντήσουν μια εξέγερση. Η Δημοκρατία προσπαθεί να σταθεροποιηθεί με την πυγμή : λαμβάνει πρωτοφανή δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας, θωρακίζεται δημιουργώντας ένα αστυνομικό κράτος και επιχειρεί να διασπείρει τον φόβο στον κοινωνικό ιστό . Με στόχο την επιβολή της κοινωνικής "ειρήνης", οριοθετεί και εν συνεχεία ποινικοποιεί τον "εσωτερικό εχθρό", όσους δηλαδή αντιστέκονται και αγωνίζονται για την ανατροπή και την απελευθέρωση. Ο τρομονόμος αναβαθμίζεται. Mε ακόμα πιο διευρυμένο πεδίο εφαρμογής, συλλαμβάνονται και προφυλακίζονται ανθρώποι με μηδαμινά στοιχεία, ενώ οι φιλικές, συγγενικές και συντροφικές σχέσεις αποτελούν έναυσμα για εντάλματα σύλληψης, για πομπώδεις κατηγορίες περί συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση.

Στα ευφάνταστα σενάρια τρομολαγνείας και στην προσπάθεια κοινωνικού εξοστρακισμού των αγωνιζόμενων ανθρώπων, συμβάλλουν τα μέγιστα οι ρουφιάνοι των τηλεπαράθυρων καθώς και λοιποί υπαλληλίσκοι στα Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού. Διαρρέοντας αυθαίρετα και απροκάλυπτα προσωπικά στοιχεία και φωτογραφίες συλληφθέντων, καταζητούμενων αλλά και πιθανών υπόπτων, προσπαθούν να αναγάγουν τη ρουφιανιά σε αρετή.

Σήμερα, στα μπουντρούμια της δημοκρατίας βρίσκονται σαράντα πολιτικοί κρατούμενοι.

Όποιος ξεχνάει τους αιχμαλώτους του κοινωνικού πολέμου, ξεχνάει και τον ίδιο τον αγώνα.
Αλληλεγγύη σε όλους τους διωκόμενους στην υπόθεση ΣΠΦ, άμεση απελευθέρωση όσων αρνούνται τις κατηγορίες.


Κείμενα, Αφίσες και Δράσεις για την υπόθεση :
Συνέλευση Αλληλεγγύης, Δράση για την Ελευθερία, Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου / συντρόφισσες σύντροφοι, αλληλέγγυες/οι από Θεσσαλονίκη

Καλέσματα : Δευτέρα 17 Γενάρη, Αθήνα Κορυδαλλός 1 | 2 , Θεσσαλονίκη μικροφωνική αλληλεγγύης


Προηγούμενα κεντρικά:

Επιχείρηση: Προεκλογική Τάξη και Ασφάλεια...

Μηδενική ανοχή στην κοινωνία των δωσίλογων και χαφιέδων!

Η Δημοκρατία προφυλακίζει με ένα αποτύπωμα σε πλαστική σακούλα!!!

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...