18 Ιανουαρίου 2011

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει, Νικόλαος Τούτουζας

...
Ο Νικόλαος Τούτουζας, υποψήφιος δήμαρχος ΛΑΟΣ στη Θήβα και Γραμματέας της Νομαρχιακής ΛΑΟΣ Βοιωτίας εμφανίζεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα indymedia, να κρατάει σιδερολοστό, δίπλα σε οδοφραγμα-κάδο σκουπιδιών στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα, παρέα με συντρόφους του Χρυσαυγίτες νεοναζί. Το αγνό αυτό παλληκάρι της πατρίδας, αγρότης από τη Βοιωτία - το οποίο μπορεί πλέον να διεκδικούν περισσότερες της μίας φασιστικές οργανώσεις - βρισκόταν μαζί με δεκάδες άλλους τραμπούκους στην αντισυγκέντρωση που ματαίωσε αντιρατσιστική συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα το περασμένο Σάββατο, κάτι που βέβαια δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αγαστή συνεργασία Κυβέρνησης και Αστυνομίας.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνείονται περίτρανα οι σχέσεις του ΛΑΟΣ με τη συμμορία της Χρυσής Αυγής. Όχι απλά στο πεδίο της ιδεολογικής ρατσιστικής-εθνικιστικής συγγένειας, αλλά και εφαρμογής του φασισμού επί του εδάφους. Έτσι κι' αλλιώς στη Θήβα, η Χρυσή Αυγή παραμένει στο περθώριο, ενώ στον Άγιο Παντελεήμονα μεγαλουργεί κάτω από τις φτερούγες της ΕΛ.ΑΣ. και απελευθερώνει τους απανταχού φασίστες. Είναι επίσης φανερό πως η θλιβερή αντισυγκέντρωση των 200 φασιστοειδών του Αγίου Παντελεήμονα το περασμένο Σάββατο, στηρίχτηκε από φασίστες από κάθε γωνιά της χώρας και όχι από αγνούς ακομμάτιστους "πατριώτες" όπως υποστήριζαν οι Αγιοπαντελεημονιώτες Χρυσαυγανακτισμένοι της περιβόητης Επιτροπής "Πολιτών". Που καθώς παρουσιάζονται ως μαϊντανοί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και έχουν αποθρασυνθεί ως του σημείου να προπηλακίζουν εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της αριστεράς.


Να τους χαίρεστε κ.κ. Πάγκαλε και Παπουτσή τους υπεύθυνους ακροδεξιούς υποστηρικτές της μνημονιακής πολιτικής σας. Αλλά κι' αυτοί δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Τους το ανταποδίδετε καθημερινά με φράχτες στον Έβρο, νομοσχέδια ασύλου που σπρώχνουν απελπισμένους πρόσφυγες σε απεργίες πείνας, θανάτους δεκάδων προσφύγων στο Ιόνιο, αποτέλεσμα της προσήλωσής σας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια του "Δουβλίνο ΙΙ". Όμως να γνωρίζετε πως δεν έχετε ξεμπερδέψει ακόμα με κάποιους άλλους. Με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που αγωνίζονται για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς φτώχεια, ανεργία, φόβο και ρατσισμό.

Κίνηση "Απελάστε τον Ρατσισμό"

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...