21 Ιανουαρίου 2011

«Θερμή υποδοχή» συγγενών Παλαιστινίων κρατουμένων στη Γαλλίδα Υπ.Εξ.

Αυγά στη Γαλλίδα ΥΠΕΞ και άλλα νέα από Παλαιστίνη

«Θερμή υποδοχή» συγγενών Παλαιστινίων κρατουμένων στη Γαλλίδα Υπ.Εξ. Αλλεπάλληλα αιματηρά επεισόδια σε σημεία ελέγχου (τσεκπόιντς). To Facebook «κατέβασε» σελίδα οπαδών του Ισμαήλ Χανίγια. Συνεχίζονται οι απαγωγές ψαράδων από τα νερά της Γάζα






Πλήθος Παλαιστινίων, ανάμεσά τους συγγενείς κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές υποδέχτηκαν στη Λωρίδα της Γάζας με άγριες διαθέσεις τη Γαλλίδα Υπουργό Εξωτερικών Michele Alliot-Marie. Οι διαδηλωτές είναι εξαγριωμένοι για σχόλια που φέρεται να έκανε κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον πατέρα του αιχμάλωτου Ισραηλινού στρατιώτη Γκιλάντ Σαλίτ, ότι η αιχμαλωσία του είναι έγκλημα πολέμου. Αν και άλλα ρεπορτάζ μεταδίδουν ότι απλώς είπε ότι θα έπρεπε να επιτραπούν επισκέψεις του Ερυθρού Σταυρού και ότι κακώς κάποια ρεπορτάζ τις απέδωσαν δηλώσεις περί «εγκλήματος πολέμου» που είχε κάνει ο πατέρας του Σαλίτ.

Πάντως οι οργισμένοι Παλαιστίνιοι διαδηλωτές πέταξαν αυγά και παπούτσια, χτυπούσαν το αυτοκίνητο της Γαλλίδας υπουργού και κρατούσαν πλακάτ που έλεγαν «Έξω από τη Γάζα».

Άλλα νέα απο Παλαιστίνη:

Αλλεπάλληλα αιματηρά επεισόδια σε σημεία ελέγχου (τσεκπόιντς)

To Facebook «κατέβασε» σελίδα οπαδών του Ισμαήλ Χανίγια

Συνεχίζονται οι απαγωγές ψαράδων από τα νερά της Γάζας

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...