28 Μαρτίου 2011

Fimotro στα blogs από το mega

Αγωγή με την οποία ζητούν αποζημίωση 4 εκατ. ευρώ από το blog fimotro και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη τον οποίο κατονομάζουν ως διαχειριστή του blog κατέθεσαν ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι δημοσιογράφοι -σχολιαστές του δελτίου (Ολγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Π. Τσίμας και Μ. Καψής) για προσβολή της τιμής και της υπόληψης τους.
Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος δηλώνει: «Έχουν γραφτεί πολλά ανυπόστατα και συκοφαντικά, δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αυτό. Η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη και εκεί θα ξεκαθαριστούν όλα, δεν θα ήθελα να πω περισσότερα αυτή την ώρα».
«Ο διευθυντής του MEGA δεν έχει κανένα στοιχείο που να με συνδέει με τις αναρτήσεις που επικαλείται, αναρτήσεις οι οποίες από αυτά που διάβασα δεν είναι υβριστικές. Εάν είχε οποιοδήποτε στοιχείο δεν θα έκανε αγωγή αλλά θα προσέφευγε στην αρμόδια αστυνομική αρχή» τονίζει από την πλευρά του στο newpost και στον Τάκη Χατζή, ο Γιάννης Παπαγιάννης.http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15460&subid=2&pubid=105249158

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...