8 Ιουλίου 2011

Μετά τις παραλίες τα ΜΜΜ - Δράσεις επιτροπών αγώνα Δεν Πληρώνω 8/7

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/7 ΣΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7,


Ορθιοι αναγκαστηκαν αρκετοι συναγωνιστες να συμμετασχουν στην πρωτη ανοιχτη συνελευση στην Καλλιθεα. Ηταν η "ιδρυτικη" συνελευση της νεοσυστατης Επιτροπης αγωνα "Δεν πληρωνω την κριση τους" Καλλιθεας.
Ο συναγωνιστης Κωστας που εκλεχθηκε συντονιστης της χθεσινης συνελευσης, τονισε την παραδοση αγωνων αντιστασης και ανατροπης που κουβαλαει στις ιστορικες μνημες του ο λαος της Καλλιθεας.
Στην πλουσια συζητηση που ακολουθησε , τονιστηκε η αρνηση μας να δεχτουμε εστω και ενα ευρω απο το χρεος τους ή να μπουμε σε λαθεμενες λογικες επιτροπων λογιστικου ελεγχου που θα προσδιορισουν το "καλο" και το "κακο" χρεος.
Οι δεκαδες συναγωνιστων ομοφωνα αποφασισαν κινηματικες δράσεις όπως:

1.Την Παρασκευη 8/7, 6 μμ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΗΣΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
2.Την Κυριακη 17/7, ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το πνευμα αγωνιστικοτητας και δρασης χαρακτηρισε ολη την συνελευση και κοινη θεση ηταν να αγωνιστούμε να ανατρεψουμε οτι μας μαυριζει την ζωή.


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΟΣΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΕΗΛ epitropes2010@gmail.com
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ"


Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...