14 Μαΐου 2010

ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

Επειδή λοιπόν έκανες λάθος...





Επειδή έκανες το λάθος να βάλεις φωτιά σε μια κλειδωμένη τράπεζα και δεν μάντεψες ότι μέσα στους πάνω ορόφους με τα επίσης κλειστά παράθυρα δουλεύει κόσμος.
Επειδή έκανες το λάθος, οι από μέσα ενώ είχαν αρκετό χρόνο για να κατέβουν και να βγουν καθώς η φωτιά δεν είχε καν καπνό και έκαιγε για μισή ώρα σε μια γωνίτσα , αυτοί βγήκαν στα παράθυρα και χάζευαν .αρχικά, τη φωτιά η οποία δεν έδειχνε να τους αναστατώνει καν.
Επειδή έκανες το λάθος, η πόρτα να είναι κλειδωμένη και τα τζάμια όχι σπασμένα, ο καπνός της φωτιάς να μένει μέσα στο κτίριο κάνοντας την κατάσταση αποπνικτική,
Επειδή έκανες το λάθος και δεν σκέφτηκες ότι υπήρχε περίπτωση σε μέρα πανεργατικής πορείας να δουλεύουν οι άλλοι κρυφά επειδή τους το επέβαλε το αφεντικό και σκέφτηκες να καταστρέψεις μια τράπεζα.
Επειδή έκανες το λάθος να μην ανήκεις σε κανένα κόμμα και καμία «ορθή» πολιτική παράταξη ή παρέμβαση.
Επειδή έκανες το λάθος και δεν σκέφτηκες ότι οι χιλιάδες «ειρηνιστές» που ποτέ δεν «έπαιξαν» με τη φωτιά ,αλλά χειροκροτούν όταν καίγονται τράπεζες, θα σου γυρίσουν την πλάτη και στη στραβή θα σε δικάσουν .
Επειδή έκανες το λάθος, μέσα στις τάξεις εξεγερμένων και αγωνιζόμενων ανθρώπων να υπάρχουν όλα τα κατάλοιπα της κοινωνίας μας και εσύ νόμιζες πώς βρίσκεσαι σε φιλικό περιβάλλον.
Επειδή έκανες το λάθος, ο κόσμος που έβλεπε τη «δολοφονική» φωτιά να περνάει από δίπλα της και να βγάζει φωτογραφίες δίχως να την αγγίζει για κανα μισάωρο θεωρώντας ότι μια «δολοφονική φωτιά» παίζει να αυτοσβηστεί.
Επειδή έκανες το λάθος, για κακή σου τύχη αντί να σκάσουν γιατροί να φτάσουν τα ΜΑΤ.
Επειδή έκανες το λάθος, εξαιτίας σου ο αναρχικός χώρος να αποκτήσει κακό όνομα και σε «ψάχνουμε» ζωντανό ή νεκρό να σε παραδώσουμε στη δικαιοσύνη για να μας ξανά αγαπήσει η φιλοτομαριστικη, ιεραρχική, φασιστική, ρατσιστική και σεξιστική κοινωνία μας.
Επειδή έκανες το λάθος, κάποιοι να ζουν κράζοντας τους «μπάχαλους».
Επειδή έκανες το λάθος και κάποιοι θεωρούν πως η σφαίρα του Κορκονέα που χτυπάει σε δευτερόλεπτα και σκοτώνει με μια φωτιά που μπαίνει σε φαινομενικά εκτός λειτουργίας τράπεζα και καίει μισή ώρα και οι από μέσα δεν βγαίνουν ενώ μπορούν, ενώ οι από έξω κάνουν χαβαλέ επειδή η φωτιά είναι του κώλου, είναι ένα και το αυτό.
Επειδή έκανες το λάθος και οι σύντροφοι διψάν για αυτοπροβολές, ατάκες και συντριβή του εσωτερικού εχθρού.
Επειδή έκανες το λάθος και δεν μπορούμε να παραδεχτούμε ότι αν φταίει κάποιος , τότε φταίμε όλοι όσοι γουστάρουμε τράπεζες καμένες.
Επειδή έκανες το λάθος να πέσεις στην πιο γκαντέμικη στιγμή της ζωής σου και το ξέρουν όλοι αλλα δεν μιλούν.
Επειδή έκανες το λάθος, αυτό που έκανες να είναι έγκλημα και τυφλή βία ,ενώ λίγο πριν ήταν πολιτική.
Επειδή έκανες το λάθος, μια τράπεζα καμένη να είναι τυφλή βια ενώ να «καεί το μπουρδέλο η βουλή με τους 300 μέσα και όσους δουλεύουν εκεί» είναι πολιτική.
Επειδή εσύ και οι όμοιοι σου εδώ και 30 χρόνια προσπαθείτε να σκοτώσετε αθώους αλλά δεν τα καταφέρνετε.
Επειδή λοιπόν έκανες το λάθος και δεν θα σταματήσουν να σε αναλύουν μέσα σε άθλιες, υποκριτικές και πολιτικάντικες ανακοινώσεις.
Επειδή έκανες το λάθος και έχουν ξαμοληθεί να σε βρούν και να σε λιντζάρουν ικανοποιώντας τα πιο άγρια και σαδιστικά τους ένστικτα.
Επειδή έκανες το λάθος και ετοιμάζουν στο σύνταγμα την Γκιλοτίνα σου για να ζητωκραυγάζουν όλοι ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ…
Επειδή έκανες το λάθος, αν δε σε βρούν τους αρκεί να μάθουν ότι αυτοκτόνησες..

ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!

απο:
Η γουρούνι Η άνθρωπος

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...