9 Δεκεμβρίου 2010

Δράσεις αλληλεγγύης στο εξωτερικό για την 6η Δεκέμβρη

Ελβετία: Δράση αλληλεγγύης στη Γενεύη, όπου βάφτηκε το εξωτερικό τμήμα του ελληνικού προξενείου.
Μεγάλη ΒρετανίαΣυγκέντρωση αλληλεγγύης και πορεία φοιτητών στο Λονδίνο που κατέληξε έξω από την ελληνική πρεσβεία.
ΚύπροςΣυγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Δεκέμβρη, στην πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία. Ακολούθησε εκδήλωση και προβολή στην πλατεία Φανερωμένης.
Νέα ΖηλανδίαΔήλωση από τον Αναρχικό Μαύρο Σταυρό της πόλης Aotearoa, με αφορμή τον τραυματισμό της Αμερικανίδας διαδηλώτριας, σε αλληλεγγύη με όλα τα θύματα και τους πολιτικούς κρατούμενους στην Ελλάδα.

Βαϊμάρη, Γερμανία: Πορεία αλληλεγγύης στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης με συνθήματα, τρικάκια και πυροτεχνήματα. Οι μπάτσοι προσέγγισαν την πορεία και προσήγαγαν 4 άτομα.
Γαλλία: Δράση αντιπληροφόρησης από πυρήνα της CNT στην πόλη La Roche sur Yon της δυτικής Γαλλίας για την κατάσταση στην Ελλάδα.
Κανκούν, Μεξικό: Παρέμβαση για τον Αλέξη στην πορεία ενάντια στη σύνοδο COP-16  για την κλιματική αλλαγή – βίντεο εδώ
Ιταλία και Αργεντινή: Συνθήματα αλληλεγγύης και γκράφιτι σε τοίχους της Ρώμης από την κολεκτίβα Partizan, καθώς και στο Μπουένος Άιρες, αντίστοιχα.
Δράσεις αλληλεγγύης για την 6η Δεκέμβρη έγιναν επίσης σε Μαρόκο, Βουλγαρία, Καμπότζη, όπως και σε άλλες χώρες.
ΗΠΑ: Διαμαρτυρία αλληλεγγύης στο Σαν Φρανσίσκο με αφορμή τον τραυματισμό της Αμερικανίδας διαδηλώτριας στην πορεία ενάντια στο ΔΝΤ, και μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους τους αγωνιστές ενάντια στην ελληνική χούντα. Δήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης από τις συλλογικότητες Indiana R.A.S.H. (Red and Anarchist Skinheads) και CLAW (Creature Liberation Association of Warriors) της Ιντιάνα.

Πόρτλαντ:
“Καθώς ξημέρωνε 6 Δεκέμβρη, συμπληρώνοντας 2 χρόνια απ’ τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, μια βόμβα καπνού εξερράγη μέσα στο Portland Metro Police Club – ιδιωτικό μπαρ, αίθουσα χορού και αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν από το “Σύνδεσμο Αστυνομικών του Πόρτλαντ”. Το κάναμε αυτό για να εκφράσουμε την απόλυτη περιφρόνησή μας προς την αστυνομία, και το μίσος μας για το κράτος και τον καπιταλισμό γενικά.
Αυτή η δράση-σαμποτάζ ήταν μια χειρονομία επαναστατικής αλληλεγγύης προς τους φυλακισμένους αναρχικούς για την υπόθεση της “Συνωμοσίας Πυρήνωντης Φωτιάς”, τους “11 του Asheville”, τον Χρήστο Στρατηγόπουλο, τον πρόσφατα αποφυλακισμένο Αλφρέντο Μπονάνο και προς όσους αντιστέκονται στην κρατική καταστολή οπουδήποτε.
Φωτιά σε μπάτσους, αφεντικά και πολιτικούς!
Για την αναρχία και τον κομμουνισμό!
- κάποιοι αναρχικοί

"Η αστυνομική βία δεν είναι ατύχημα. Οι μπάτσοι είναι δολοφόνοι"
Σηάτλ:
Αναρτήθηκε πανό σε αλληλεγγύη με το αγώνα στην Ελλάδα και τον αντικρατικό αγώνα παντού.
“Καταλαβαίνουμε φυσικά πως αυτή είναι μια μικρή συμβολική δράση. Απλά θέλουμε να δηλώσουμε πως οι φωτιές στους δρόμους της Ελλάδας σήμερα -2 χρόνια απ’τη δολοφονία του Αλέξανδρου- είναι φωτιές που καίνε και μέσα μας. Ας ρίξουμε λάδι στη φωτιά.
Αλληλεγγύη στον αγώνα στην Ελλάδα σήμερα και πάντα.
Αλληλεγγύη στην Αμερικανίδα συντρόφισσα που δέχτηκε βάναυση επίθεση απ’ την ομάδα “Δέλτα”
Αλληλεγγύη στον Roger Clement ανήμερα της καταδίκης του.
Αλληλεγγύη στους “11 του Asheville” με την ευκαιρία της ακροαματικής τους διαδικασίας
Για τον John T. Williams και όλα τα θύματα της αστυνομίας στις ΗΠΑ και παντού.
Ενάντια στο κράτος και τα σκυλιά-φύλακές του
Για την Αναρχία!”
Σαν Φρανσίσκο:
Δήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης από τις συλλογικότητες Indiana R.A.S.H. (Red and Anarchist Skinheads) και CLAW (Creature Liberation Association of Warriors) της Ιντιάνα.

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...