9 Δεκεμβρίου 2010

Πορεία για την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

Στους αντικοινωνικούς σχεδιασμούς της παγκόσμιας κυριαρχίας, του κράτους και των αφεντικών που προωθούν τον συνολικό και βίαιο μετασχηματισμό της κοινωνίας και την καταστροφή και λεηλασία της φύσης, επιδιώκοντας τον ολοκληρωτισμό μέσω της εντατικοποίησης της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, της καταστολής και του ελέγχου, καταδικάζοντας στην εξαθλίωση, τη φτώχεια και την ανέχεια όλο και πλατύτερα κοινωνικά κομμάτια.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Στην διαρκή όξυνση των συνθηκών εκμετάλλευσης στους χώρους δουλειάς και τον εκβιασμό της ανεργίας. Στους θεσμούς, τα Μ.Μ.Ε. που προπαγανδίζουν τον κυρίαρχο λόγο προωθώντας την υποταγή, τα κόμματα και τους γραφειοκράτες συνδικαλιστές που χειραγωγούν την κοινωνική οργή και επιχειρούν να επιβάλουν την κοινωνική ειρήνη.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό, τον αλληλοσπαραγμό των κοινωνικά και ταξικά αποκλεισμένων, την εκτόνωση και τον αποπροσανατολισμό της οργής που γεννά η επίθεση κράτους και αφεντικών.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ντόπιων και μεταναστών, στους χώρους εργασίας, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τις γειτονιές για να υπερβούμε το φόβο, την παθητικότητα και την εξατομίκευση, με τα σωματεία βάσης, τις συνελεύσεις γειτονιάς, τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους αντίστασης, τις άγριες απεργίες.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Για την καταστροφή του κράτους και του καπιταλισμού που το μόνο που έχουν να υποσχεθούν είναι περισσότερη εκμετάλλευση και καταπίεση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ
Σάββατο 11 Δεκέμβρη, πλ. Μοναστηρακίου, 11 π.μ.

Συνέλευση Αναρχικών

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...