8 Δεκεμβρίου 2010

Tα επικοινωνιακα τρυκ των ''δημοκρατων'' του Μπατσοκ πέρι δακρυγόνων και νόμου της κουκούλας

Mιχαλης Χρυσοχοιδης''τα δακρυγονα βλαπτουν τη δημοσια υγεια και το περιβαλλον''

Πως τα επικοινωνιακα τρυκ των ''δημοκρατων''του Μπατσοκ κατερρευσαν

Εξαρχεια ωρα 10,τα δακρυγονα και τα χημικα αερια ειναι αποπνικτικα στην κατοικημενη περιοχη,κατοικοι στα μπαλκονια βριζουν και ριχνουν νερο με τα λαστιχα για να ελαφρυνουν την αποπνικτικη ατμοσφαιρα.Εξω απο τ'Αγραφα μια παρεα μαθητων διαπληκτιζεται με μια διμοιρια ματ,οι οποιοι προκαλουν λεκτικα το πληθος.Η απαντηση της διμοιριας στη λεκτικη αντιπαραθεση ειναι ενα ασφυξιογονο το οποιο ειναι ιδιαιτερα αποπνικτικο και πραγματικα μπορει για αρκετα οικοδομικα τετραγωνα να κανει την ατμοσφαιρα αποπνικτικη.Το κεντρο της Αθηνας ειναι κυριολεκτικα βομβαρδισμενο απο την ανεξελεγκτη χρηση δακρυγονων.Περνωντας μια βολτα ακομα και χθες απο το Συνταγμα,την Ομονοια και ειδικοτερα στα Εξαρχεια εβλεπες κοσμο να δακρυζει,να φτερνιζεται και να μη μπορει ν'ανασανει.

Πως οταν ο υπουργος και πρακτορας του fbi Μιχαλης Χρυσοχοιδης και ο πρωην συνασπισμενος Βουγιας δηλωναν οτι θα καταργηθουν τα δακρυγονα γιατι ειναι ιδιαιτερα επικυνδυνα για τη δημοσια υγεια και το περιβαλλον και σημερα ακομα χρησιμοποιουνται απο τα ματ,ακομα και σε μια λεκτικη αντιπαραθεση.Πως δηλωναν οτι ειναι ντροπη για τη Δημοκρατια και το Συνταγμα ο ''κουκουλονομος'' και σημερα ολοι οσοι προσαγαγονται σε μια πορεια πηγαινουν με κατηγορια το κακουργημα του ΄΄κουκουλονομου΄΄

Παρακατω ενα αποσπασμα των οσων δηλωναν επειδη τα γραπτα μενουν κυριοι Ψευτες

ΑΠΕ Τα χημικά κάνουν κακό στην υγεία και το περιβάλλον δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης
Στην κατάργηση της χρήσης χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις προσανατολίζεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τα χημικά, όπως είπε, βλάπτουν τη δημόσια υγεία και παράλληλα καταστρέφουν το περιβάλλον.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, η ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ. Προσανατολίζεται Σε συνταγές αντιμετώπισης επεισοδίων που ακολουθούνται κυρίως στο εξωτερικό, για παράδειγμα με Τις αντλίες νερού.

Πάντως, για πρώτη φορά παραδέχεται δημοσίως Ο αρμόδιος Υπουργός αυτό που Έχει επανειλημμένως υποστηριχθεί από επιστήμονες, ότι δηλαδή Οι χειροβομβίδες κρότου - λάμψης (Νο 514) και όλοι οι άλλοι τύποι δακρυγόνων που χρησιμοποιούνται από τις Αρχές περιέχουν μεταξύ άλλων χημικών και την εξαιρετικά δραστική ουσία CS (0-χλωροβενυλιδενεμαλονιτρίλιο).

Η έκθεση σε δακρυγόνα ενοχοποιείται για πεπτικές διαταραχές, πονοκεφάλους, αλλεργικές αντιδράσεις, αύξηση της πίεσης και δερματικά εγκαύματα. Το CS ειδικά είναι καρκινογόνο και μπορεί να προκαλέσει έλκη στα δέρμα και στο ρινικό διάφραγμα, ακόμη και νεφρικές βλάβες, ενώ Θεωρείται επικίνδυνο ακομη κ σε μικρες συγκεντρωσεις''

23/10/2009
Τέλος ο νόμος της κουκούλας
Ο κ. Χρυσοχοϊδης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης προανήγγειλαν και την κατάργηση του νόμου της κουκούλας που είχε θεσπίσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε την κουκούλα ιδιώνυμο αδίκημα, ενώ ο κ. Καστανίδης τόνισε η σχετική τροποποίηση θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ΠΑΣΟΚ, ως αξιωματική αντιπολίτευση, είχε καταγγείλει το περιεχόμενο του νόμου. Για «απόπειρα εξαπάτησης μιας ανασφαλούς και φοβισμένης κοινωνίας», είχε κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, ενώ και ο Μ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως πρόκειται για αστείες ρυθμίσεις που δεν στέκουν νομικά και προσκρούουν στην κοινή λογική.


διαδηλωτης

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...