20 Δεκεμβρίου 2010

Σαφής η απάντηση αντι-φασιστών σε συγκέντρωση της χρυσής αυγής στην Πάτρα

Σαφής ήταν η απάντηση που δόθηκε στους φασίστες και στην αηδιαστική συγκέντρωση που έκαναν με συνθήματα εναντίων των "ξένων" στον Αγ.Διονύσιο στην Πάτρα χθες το βράδυ .
Εκμεταλλευόμενοι το κλίμα που άφησαν οι μετανάστες μετά τις συγκρούσεις που είχαν μεταξύ τους στο ίδιο σημείο πριν λίγες μέρες. η χρυσή αυγή φαίνεται να έχει πάρει σβάρνα τις εκκλησίες  ψάχνοντας αγανακτισμένους ψηφοφόρους για να τους εντάξει στην συνειδητή ηλιθιότητα του "έξω όλοι οι ξένοι από τη χώρα" !.
Η απάντηση δόθηκε με κλωτσιές και παλουκιές , όπως αρμόζει σε ένα ιδεολόγημα που έχει βασανίσει και εξοντώσει ανθρώπους και κοινωνίες, εδώ και σε όλο το κόσμο πολλά χρόνια τώρα, με την βοήθεια πάντα της αστυνομικής εξουσίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως την συγκέντρωση δεν είδαν με καλό μάτι οι κάτοικοι της περιοχής και είχαν αντεγκλήσεις με αυτούς κατά τη διάρκειά της .
Ένα άλλο σημείο είναι πως  ΜΑΤ και δημοσιογράφοι ήταν κριμένοι λίγο πιο κάτω και περίμεναν , μέχρι που ένας από τους νεοχαζοί  ήρθε και τους φώναξε .....όλο αυτό μοιάζει λίγο στημένο
για την φρέσκια είδηση .... με λίγα λόγια πολύ θα ήθελαν τα κανάλια, να γίνει ένας "Παντελεήμονας" στην περιοχή της Νόρμαν .. κρίση έχουμε η είδηση πουλάει
και όπως ξέρουμε τα ρεμάλια οι βρωμοκαπιταλιστές μπροστά  στις κόκες και τα τσερόκι τα ...κάνουν όλα  ...

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

          

      το video το βρήκα εδώ  http://www.attacktv.gr/Pages/viewVideoArticle.aspx?ID=18550  

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...