16 Απριλίου 2010

Προκατασκευασμένη από την ΕΛ.ΑΣ η λίστα "στόχων" του Ε.Π

Για ευνόητους λόγους δε θα ήθελα να γίνουν γνωστά τα στοιχεία μου.

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ενημερώσω εσάς και τους πολίτες που διαβάζουν το site σας ότι η λίστα που άρχισε να παίζει στα δελτία και στα blogs είναι προκατασκευασμένη από την ΕΛ.ΑΣ. ώστε να ασκηθεί πίεση στο Mega Channel και στα πιο προβεβλημένα πρόσωπά του, για να συνεχίσουν να παίζουν στο χυδαίο επικοινωνιακό παιχνίδι που παρακολουθούμε όλοι αηδιασμένοι από το προηγούμενο Σάββατο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στη λίστα περιέχονται τα ονόματα Πρετεντέρης, Τρέμη, Σάλλας, Ψυχάρης και άλλοι. Αν ζούσε ο Λαμπράκης θα βάζανε και το Λαμπράκη μέσα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλάνε με αυτούς τους "κυρίους" και τις "κυρίες" και τονίζουν τη "σοβαρότητα" της κατάστασης. Ότι δηλαδή, κοιτάξτε να δείτε, είστε στόχοι όλοι εδώ και καιρό και λογικά υπάρχουν και άλλοι της οργάνωσης, προσέξτε μην τυχόν και σταματήσετε να ασχολείστε με το θέμα γιατί δε θα βρεθεί κανένας πολίτης να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τον οπλισμό και άλλα μέλη. Πριν βγει η λίστα στη δημοσιότητα οι εμπλεκόμενοι είχαν αρχίσει να εκφράζουν μέσα στο κανάλι τη δυσαρέσκειά τους που δεν κολλάει τίποτα ουσιαστικό στην υπόθεση για να μπορέσουν να το παίξουν στα δελτία. Όλοι τους μιλάνε μεταξύ τους λες και δουλεύουν στην αντιτρομοκρατική και όχι σε μέσο ενημέρωσης.

Έχει γίνει παραγγελία για το σημερινό κεντρικό δελτίο του Mega Channel να παίξει ένα θέμα που έμμεσα θα λέει στους πολίτες ότι ο Σάλλας και η τράπεζά του είναι μεγάλοι φιλάνθρωποι, ότι φροντίζουν τους μικροκαταθέτες, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από την κρίση για τις καταθέσεις, ότι η μπόρα θα περάσει με τις συμβουλές των καλών και άξιων τραπεζικών παραγόντων σαν τον Σάλλα.

Από συναδέρφους σε άλλα κανάλια μαθαίνουμε και συζητάμε τα ίδια πάνω κάτω. Ο Χατζηνικολάου για παράδειγμα χτες τσακώθηκε χοντρά με τον Χρυσοχοϊδη πριν από το κεντρικό δελτίο του Alter, γιατί ο υπουργός του έβαλε χέρι που δεν ελέγχει λέει τους ανθρώπους του καναλιού και δεν κρατάει σταθερή γραμμή. Άκουσαν αναγκαστικά όλοι τις φωνές και τον καυγά. Και ο Χατζηνικολάου δεν είναι ακόμα στην κατασκευασμένη λίστα ακριβώς γιατί τσακώθηκαν χτες. Θα τον βάλουν στη συνέχεια για να του στείλουν το μύνημα ότι πρέπει να κάνει αυτό που του λένε.

Δε βγάζω την ουρά μου έξω, είμαι και γω μέσα στο στομάχι του κτήνους που τρέφεται με τις σάρκες ανθρώπων. Ντρέπομαι που το όνομά μου είναι στη λίστα μισθοδοσίας ενός καναλιού που βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις στο να προφυλακιστούν αθώοι άνθρωποι χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Αλλά έχω οικογένεια και δε μπορώ αυτή τη στιγμή να τα τινάξω όλα στον αέρα και να σηκωθώ να φύγω. Το ίδιο νιώθουν πάρα πολλοί άλλοι μέσα στο κανάλι και πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι συμπαγές το πράγμα όπως θέλει να παρουσιάζει ο κάθε αστέρας της τηλεόρασης. Ζητάμε την κατανόησή σας. Είμαστε εδώ από ανάγκη. Εσείς οι αντιεξουσιαστές πρέπει να έρθετε στα κανάλια όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μας βοηθήσετε να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση. Δε μπορούμε μόνοι μας να το κάνουμε αυτό, ούτε υπάρχει καμία ελπίδα από πλευράς ΕΣΗΕΑ, συνδικαλισμού και παραγόντων. Αυτοί τα έχουν κάνει πλακάκια και πίνουν το καφεδάκι τους, ειρωνευόμενοι τον κάθε προσαγχθέντα με τις πιο χυδαίες εκφράσεις. Θα έρθουν πολύ πιο άσχημες εικόνες και πρέπει να τις προλάβουμε όλοι μαζί.

athens.indymedia

δείτε επίσης : www.inout.gr


Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...