11 Απριλίου 2010

"επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας", ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ Της ΕΛΛΑΣ.

Σε απίστευτο φιάσκο εξελίχθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας και των ΚΥΠατζήδων των ντόπιων και ξένων υπηρεσιών .


Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν οι περικοπές των μισθών και οι νέες μαζικές απολύσεις se δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από τον σφιχταγκάλιασμα του ΔΝΤ , οι μπασκίνες της ΕΛΛΑΣ με τους αμερικανοτσολιάδες τα αφεντικά τους, προσπαθούν να στήσουν μία ακόμη πολιτική σκευωρία κατά αγωνιστών.

Σε σχέση με τις παλαιότερες πολιτικές σκευωρίες – φιάσκα αυτή εδώ διαφέρει.

Καταρχάς την υπογράφει το πουλέν των δολοφόνων της αμερικάνικης πρεσβείας , ο παρασημοφορημένος Χρυσοχοίδης. Επίσης για πρώτη φορά στα χρονικά χωρίς περιστροφές θα φυλακισθούν(είναι αναμενόμενο) άνθρωποι επειδή στους υπολογιστές τους και στις βιβλιοθήκες τους βρέθηκαν αντικαθεστωτικά κείμενα. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο πολιτικός λόγος θα ποινικοποιηθεί όχι σε ένα αφηρημένο επίπεδο του σημερινού συστημικού πολιτισμού αλλά η ποινικοποίησή του θα υπάρξει ως πραγματικό επεισόδιο στην πραγματική ζωή των πολιτών.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν του συλληφθέντες είναι ότι στο σκληρό δίσκο ενός βρέθηκαν κείμενα που κατά τους αστυνομικούς αποδίδονται σε πολιτικές οργανώσεις ένοπλης βίας. Μα οι πολιτικές οργανώσεις ένοπλης βίας δεν αναφέρονται σε νεφελιμ και ελοχιμ αλλά σε πολιτικά ζητήματα που αφορούν την εκμετάλλευση της Τάξης των λίγων απέναντι στους πολλούς. Τα κείμενα των οργανώσεων είναι πολιτικά κείμενα με αναφορές σε πολιτικά ζητήματα όλων. Είναι η πρώτη φορά που ο πολιτικός λόγος ενώ δεν συνοδεύεται από “εγκληματική πράξη” αρκεί για να φυλακισθεί κάποιος. Τα κείμενα τα οποία βρέθηκαν(σύφωνα με την επίσημη ανακοίνωση) στην κατοχή των συλληφθέντων δεν συνοδεύουν κάποιο χτύπημα αλλά «πιθανολογούν» οι αμερικανοτσολιάδες ότι αποτελούν προσχέδιο για μελλοντικά χτυπήματα. .

Παλαιότερα άλλοι λαμπροί φωστήρες της αμερικάνικης πρεσβείας που υπηρέτησαν με πίστη και αφοσίωση το ανάλογο υπουργείο, του χρυσοχοίδη, έβαζαν και άλλα συστατικά σε τέτοιου είδους υποθέσεις πχ , λίγο χασίς, λίγη οπλοκατοχή, μία περούκα, ένα δακτυλικό αποτύπωμα, μια κατσαρόλα, ένα τηγάνι, ένα κάτι τις βρε αδερφέ για να δέσει το σενάριο, είχαν δεί και τρεις τέσσερις αμερικάνικές ταινίες, δεν ήσαν “αγράμματοι” σαν ετούτων εδώ..

Από την πρώτη στιγμή της επιχείρησης των κρετίνων της Αστυνομίας και των υπηρεσιών, προστέθηκαν και τα καθεστωτικά ΜΜΕ μαζί με τον δημοσιογραφικό τους στρατό. Η είδηση της επιχείρησης πρώτα διοχετευόταν υπηρεσιακώς στα ΜΜΕ και μετά αναλάμβαναν οι μπασκίνες, Η είδηση της σύλληψης διαβιβάστηκε υπηρεσιακώς σε όλα τα υπηρεσιακά ΜΜΕ, από τα τηλεοπτικά των Βαρδιλογιάννη, μπόμπολα κλπ εώς τα διαδικτυακά των “έντιμων δημοσιογράφων” που με τίτλους πύχαιους προετοίμαζαν την μεγάλη επιτυχία.

Στο τέλος αντί για όπλα, δυναμίτες, μάσκες κλπ, βρέθηκαν να μετράν σελίδες από πολιτικά μανιφέστα ενώ τα τηλεοπτικά ΜΜΕ έβαζαν κα ξανάβαζαν στις οθόνες μέχρι και μπουκαλάκια για καθαρισμό φακών γνωστής εταιρείας που είχε γίνει κατάμαυρο από τη μελάνη για τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Το μέγεθος του φιάσκου είναι τεράστιο είναι ακριβώς ανάλογο της εικόνας που έχουν οι μπασκίνες τόσο για τους πολιτικούς ριζοσπαστικούς χώρους (αναρχικών-ανένταχτων κλπ)που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε μόνιμη επίθεση εναντίων θεσμών και μηχανισμών ,χωρίς να μπορεί κανένας να οργανώσει αυτό το κοινωνικό-πολιτικό κομμάτι σε κάτι πιο “ευδιάκριτο” άρα και πιο ελέγξιμο. ’Οσο και για τις πολιτικές ομάδες ένοπλης βίας που επιτίθενται σε μία εποχή που τόσο η αριστερά όσο και οι υπόλοιπες καθεστωτικές δυνάμεις δεν μπορούν να υπερασπισθούν απολύτως τίποτε, έχοντας νεκρωθεί εντελώς ..

Κοινώς οι μπασκίνες έχουν βαθιά μεσάνυχτα, δεν μπορούν ούτε να κατανοήσουν τις διεργασίες που συντελούν στα πράγματα. .

Ως dakrygono και στα πλαίσια της μεγάλης μας προσφοράς στη δημόσια διαβούλευση των δημόσιων ζητημάτων, ευχόμαστε στους μπασκίνες καθώς και στους υπόλοιπους αμερικανοτσολιάδες καλή ανάγνωση των σκληρών δίσκων, των βιβλίων, των περιοδικών και των εφημερίδων που μάζεψαν σε αυτή την υπέροχη επιχείρηση και για συμπλήρωμα με την πρώτη ευκαιρία ας πάνε και σε κανένα βιβλιοπωλείο να βρούνε ακόμη περισσότερα.. ….


dakrygono


Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...