19 Απριλίου 2010

"Τροχαίο" πάνε να βγάλουν τον βαρύ τραυματισμό τις Αγγελικής Κουτσουμπού από αστυνομικούς

Για άλλη μια φορά φαίνεται η κάλυψη που παρέχει η κατά τα άλλα τυφλή ελληνική δικαιοσύνη προς στα "παιδιά" της , πως λέμε "ήρθαν τα παιδιά".. έτσι.
Καμία διαδικασία δεν κινείται ενάντιων του 30χρονου αστυνομικού Θεμιστοκλή Ποιμενίδη και των «αγνώστων στοιχείων» συναδέλφου του, μέλοι της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι έπεσαν με ταχύτητα πάνω στην Αγγελική Κουτσουμπού, με τη μηχανή την οποία οδηγούσε ο πρώτος, τραυματίζοντας την βαριά στη διαδήλωση τις 6 Δεκεμβρίου 2009 στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Μια τηλεοπτική συγνώμη και μια επίσκεψη στο νοσοκομείο μετά από 7 ώρες ήταν μάλλον αρκετά για να κλείσει το ..."όλο θέμα". Ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες να αντιμετωπιστεί σαν τροχαίο ατύχημα δίνοντας την υπόθεση στη τροχαία !
Η Αγγελική Κουτσουμπού αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα υγείας ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων που δέχτηκε, τόσο στο κεφάλι, όσο και στο αυτί της, με αποτέλεσμα «κάθε δέκα-δεκαπέντε μέρες να είναι σε κάποιο νοσοκομείο. Βρέθηκε, μάλιστα, και πάλι πριν από κάποιες μέρες στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου παρακολουθείται από γιατρούς ΩΡΙΛΑ. Λήξαν φαίνεται να θεωρεί και η πολιτική ηγεσία το θέμα της επίθεσης και του τραυματισμού της Αγγελικής , όπως είχε δηλώσει ήδη από το Δεκέμβριο ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Πεταλωτής.
για εμάς όμως ...δεν είναι.

δείτε το ...τροχαίο




υ.γ : τελικά ο κούγιας έχει κάνει ...σχολή

πηγή : tvxs

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...