5 Απριλίου 2010

Φασιστοειδή έβαλαν στο στόχαστρο τους μέλος της οργάνωσης «Free Gaza Movement»

Ο Βαγγέλης Πισσίας είναι μέλος της οργάνωσης «Free Gaza Movement» και από τους πρωτεργάτες ακτιβιστές που το καλοκαίρι του 1998 είχαν σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας μεταφέροντας ιατροφαρμακευτικό υλικό στους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους. (Είχαμε καλύψει αναλυτικά στο μπλογκ μας την αποστολή).

Παρόμοια προσπάθεια ξεκινάει και φέτος (Περισσότερες πληροφορίες εδώ) με τον Β. Πισσία να έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.
Φασιστοειδή καθάρματα –που δεν κινούνται αυτοβούλως φυσικά- έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Β. Πισσία με σκοπό να τρομοκρατήσουν τα μέλη της αποστολής.
Ξεκίνησαν με απειλητικά τηλεφωνήματα και σήμερα του έσπασαν το αυτοκίνητο του.


Βαθιά νυχτωμένοι είναι οι θρασύδειλοι τραμπούκοι και τα αφεντικά τους αν νομίζουν ότι θα κάμψουν το φρόνημα και την αποφασιστικότητα του Β. Πισσία –όπως και των υπολοίπων που συμμετέχουν στην οργάνωση «Free Gaza Movement» - με αυτές τις ενέργειες.
Είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές και έχουν αντιμετωπίσει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις. Θα κωλώσουν στις προσπάθειες κάποιων θρασύδειλων φασιστοειδών όταν δεν χαμπάριασαν όταν κινδύνευε η ίδια τους η ζωή;

Να τι έλεγε ο Β. Πισσίας όταν οι σιωνιστές του Ισραήλ απειλούσαν ότι θα τους βομβαρδίσουν στην πρώτη προσπάθεια τους να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας:
«Το Ισραήλ δεσμεύει όλο το εύρος των χωρικών υδάτων της Γάζας και σε βάθος 35 μιλίων, αποτρέποντας κάθε ιδέα ναυσιπλοΐας από και προς τη Γάζα. Προχωρεί, δηλαδή, σε μια παράνομη πολεμική πράξη και μάλιστα σε περίοδο Ολυμπιακής εκεχειρίας (την έχει κηρύξει ο ΟΗΕ). Είναι χαρακτηριστικό ότι η περιοχή δεσμεύεται από τις 11 Αυγούστου και χωρίς ημερομηνία λήξης. Δηλαδή… επ’ αόριστον.
Tι σημαίνει αυτό; Οτι αν μπούμε σ’ αυτή την περιοχή, μπορούν να μας χτυπήσουν και να πουν ότι έγινε κατά λάθος, επειδή μπήκαμε σε περιοχή που γίνονταν ναυτικά γυμνάσια!

Αυτό, είναι μια πράξη τρομοκράτησης των εθελοντών που θα προσπαθήσουν να επισκεφτούν τη Γάζα. Προσπαθούν να μας αποτρέψουν, όμως η απόφασή μας είναι ειλημμένη και τέτοιες απειλές δεν την αλλάζουν.
Εδώ και χιλιάδες χρόνια η Μεσόγειος είναι μια θάλασσα επικοινωνίας ανάμεσα στους λαούς της περιοχής. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει στον Παλαιστινιακό λαό να χρησιμοποιεί τη θάλασσά του, να επικοινωνεί μέσω αυτής με τους άλλους λαούς της περιοχής. Ως Ελληνες έχουμε μεγαλύτερη ευαισθησία σ’ αυτό, γιατί αυτή η αποστολή θα προσπαθήσει να φτάσει στη Γάζα με δυο σκάφη που φέρουν την ελληνική σημαία, με δυο καΐκια σαν κι αυτά που εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούν οι Ελληνες ψαράδες οργώνοντας τη Μεσόγειο και επικοινωνώντας με τους άλλους λαούς….».

Το έχουμε ξαναγράψει. Η ελληνική επικράτεια είναι ξέφραγο αμπέλι για τους πράκτορες της Μοσάντ αλλά είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα μπορέσουν τα υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Υ.Γ Στο θέμα θα επανέλθουμε αφού δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μέχρι τώρα με τον Β. Πισσία.




Share/Save/Bookmark

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...