28 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα του σωματείου εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων "Η Γαλαρια" για την Απεργία 28/29-6

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ «Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΡΙΤΗ 28 & ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΗ

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Η συγκλονιστική καθημερινή κινητοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, νέων, συνταξιούχων στο Σύνταγμα και σε δεκάδες κεντρικές πλατείες πόλεων σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύει ότι το αίτημα είναι πάνδημο, «Να φύγουν!» η κυβέρνηση της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου, να πάρουν πίσω το Μνημόνιο, να μην περάσει το «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», να μπει φραγμός στη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας των μισθών και των συντάξεων. Το αντεργατικό – αντιλαϊκό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που θα πλημμυρίσει το Σύνταγμα, η περικύκλωση και ο αποκλεισμός της Βουλής, ο λαός που θα κατέβει στους δρόμους και στις πλατείες όλης της χώρας, ΜΠΟΡΟΥΝ να το αποτρέψουν και να ανατρέψουν συνολικά αυτές τις βάρβαρες πολιτικές.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γαντζωμένη στην εξουσία, αντιμέτωπη με την οργή των εργαζομένων, επιμένει στην άθλια, επικίνδυνη αντεργατική-αντιλαϊκή της πολιτική.

Αλλά ούτε ο αυταρχισμός, η αστυνομική βία και τα χημικά που χρησιμοποιεί, ούτε τα ψεύτικα διλήμματα για μνημόνια ή χρεοκοπία μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν πια.

Η πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, ΔΝΤ, τα Μνημόνια και το Μεσοπρόθεσμο χρεοκοπούν τους εργαζόμενους, την οικονομία και την κοινωνία, δεν θα τους αφήσουμε.

Στην Απεργία 28 και 29 Ιούνη είμαστε όλοι απεργοί, κανένας εργαζόμενος στη δουλειά.
Έχουμε την δύναμη! τα σχέδιά τους θα ανατραπούν από την λαϊκή οργή που θα πλημμυρίσει τις πλατείες. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ειρηνικά, μαζικά, ενωτικά, κάθε ημέρα στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες.

Όλοι στην 48ωρη Γενική Απεργία- όλοι στους δρόμους και στις πλατείες. Περικύκλωση-Αποκλεισμός της Βουλής.

ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ 10.30 π.μ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ E.K. ΠΑΤΡΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Ιουνίου όλοι στα απεργιακά μπλόκα στο Σύνταγμα ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

http://denplirono.wordpress.com/2011/06/27/%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB/

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...