28 Ιουνίου 2011

Kάλεσμα της κατάληψης εργατικού κέντρου πάτρας


Σήμερα 28/6, πρώτη μέρα της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, ως αναρχικοί-ες / αντιεξουσιαστές-ριες προχωρούμε σε κατάληψη του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Κατάληψη Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Σήμερα 28/6, πρώτη μέρα της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, ως αναρχικοί-ες / αντιεξουσιαστές-ριες προχωρούμε σε κατάληψη του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα το Εργατικό Κέντρο να περάσει στα χέρια αυτών που πραγματικά ανήκει. Στους εργαζόμενους, άνεργους, επισφαλείς, συμβασιούχους, ανασφάλιστους, συνταξιούχους, μετανάστες, φοιτητές. Σ’ όλους εμάς. Σ’ όλους εμάς που καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη συστηματική αφαίμαξη των ζωών μας απ’ το κράτος και το κεφάλαιο. Εμάς που μπροστά στο ζοφερό μέλλον που μας επιφυλάσσει η κυριαρχία επιλέγουμε να μη μένουμε απλοί θεατές. Εμάς που αρνούμαστε να διαφεντεύουν και να κουμαντάρουν τις ζωές μας και τους αγώνες μας οι ξεφτιλισμένοι εργατοπατέρες, που εδώ και δεκαετίες ξεπουλάνε όσο όσο εργατικές κατακτήσεις αιώνων μπροστά σε παχυλούς μισθούς και κρατικά αξιώματα. Αυτοί οι νταβατζήδες της εργατικής τάξης που εδώ και χρόνια οδηγούν σε μονοήμερες εκτονώσεις την κοινωνική οργή, πιστοί στις προσταγές κράτους και κεφαλαίου, ως γνήσιοι υποτακτικοί τους.

Ο κύβος λοιπόν ερρίφθη! Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να τελειώνουμε με τις αυταπάτες. Σας καλούμε λοιπόν στο Εργατικό Κέντρο να συναντηθούμε όλοι εμείς, να κουβεντιάσουμε, να οχυρώσουμε τις αντιστάσεις μας απέναντι στο μέλλον που οι άλλοι ετοίμασαν για μας. Αδιαμεσολάβητα, αντιιεραρχικά, ισότιμα, οπλισμένοι με αλληλεγγύη και έξω από επίπλαστους διαχωρισμούς.

Να γίνει το Εργατικό Κέντρο έναυσμα για τη δημιουργία κοινοτήτων αγώνα, λαϊκών συνελεύσεων, στις πλατείες, στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας, στα σχολεία, έξω από λογικές ανάθεσης, στη βάση της αυτοοργάνωσης.


ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΓΣΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΛΑΕ

Ανοιχτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο στις 16:00

Κατάληψη Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...