30 Ιουνίου 2011

Καταγγελία διαδηλωτή για άγριο ξυλοδαρμό του από ΔΙΑΣ χωρίς αφορμή

Το απογευμα της 29.6, ενω ο κοσμος ειχε εκτοπιστει τελειως απο την πλατεια λογω μπαχαλων και ματ, πολλυς κοσμος βρεθηκε στα γυρω στενα και δρομους.Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι ξερετε οτι οι Δελταδες και οι ΔΙΑΣ κανανε επιδρομη προς μοναστηρακι.Ισως δεν ξερετε ομως οτι πρωτα περασανε απο τον πεζοδρομο της Ερμου, ολοι μαζι, οποτε και ο κοσμος αρχισε να τρεχει προς το μοναστηρακι.

Εγω ημουν εκει, και προσπαθωντας να μη συνεισφερω στον πανικο, προχωρουσα πιο ηρεμα προς τα κατω μαζι με ενα ζευγαρι φιλων, και οσους αλλους ειχαν μεινει πιο πισω.

Δεν ειχα καταλαβει ακριβως τι συμβαινει οταν ολη η συμμορια (μιλαμε για πολλα ατομα,καμια 20αρια κ πανω), μας εφτασε, και σταματησαν λιγο πιο μπροστα απο εμας που ειχαμε κολλησει στον τοιχο των μαγαζιων της Ερμου.

Αρχισαν να κατεβαινουν με τα ροπαλα στα χερια και να ερχονται προς το μερος μας, εμεις τους φωναζαμε "ηρεμα ρε, ηρεμα" κλπ, και ξαφνικα μερικοι βαζουν μπρος τα μηχανακια με ταχυτητα για να μας πατησουν/χτυπησουν με αυτα.

Πηδηξα για να αποφυγω την μηχανη, και μετα αρχισαν να μας χτυπανε με τα ροπαλα περικυκλωνοντας μας (ειμασταν περιπου 10 ατομα μεταξυ των οποιον 4-5 νεοι σαν εμενα και οι αλλοι 55αρηδες, ζευγαρια κ.α., και σιγουρα δεν ηταν κανεις που να μοιαζει μπαχαλος η να δινει γενικα καποια αφορμη). Εγω μη μπορωντας να φυγω απο πουθενα μετα απο τις πρωτες ροπαλιες και κλωτσιες επεσα κατω και κουλουριαστηκα και εφαγα παρα πολυ ξυλο, με τα ροπαλα, σε ολο το σωμα ενω εφαγα τουλαχιστον 2 καλες κλωτσιες με τις θωρακισμενες τους μποτες στο προσωπο (μια στο στομα και μια στο ματι), ενω περα απο αμετρητες ροπαλιες με φουλ μισος, με κλωτσαγανε και με παταγανε με φορα και δυναμη σα να ημουνα κατσαριδα σε καθε ευκαιρια.

Οση ωρα ετρωγα ξυλο ειδα πως ηταν και αλλα δυο παιδια που δε τα ξερω που ετρωγαν παρομοιο και ισως και περισσοτερο ξυλο στο ιδιο στυλ.

Μετα απο καποια ωρα ανελεητου ξυλου (ξυλου χωρις καμια απολυτως αφορμη) και αφου μας αδειασαν οτι βρισια υπηρχε στο κεφαλι τους , αρχισαν να χανουν το ενδιαφερον τους και βγηκε και μια κυρια απο ενα μαγαζι που τους εκραζε αλλα το κεφαλι μου ειχε θολωσει και δεν ακουγα τι λεγανε, παντως μας παρατησαν και φυγανε. Δηλαδη ουτε καν ειχαν καποιο σχεδιο η λογο για να μας προσαγουν η κατι τετοιο, απλα ηθελαν να τσακισουν καποιον στο ξυλο και απλα το κανανε. Τσακισανε εμενα και αλλα 2 ατομα στο ξυλο, ενω οτι προλαβαν να ριξουν και στους αλλους που ειχαν ξεμεινει πισω το ριξαν.

Σηκωθηκα θολωμενος και παραπατωντας και ειδα το ενα απο τα αλλα 2 παιδια που ηταν στο εδαφος και εμοιαζε να μη μπορει να σηκωθει, ηρθε ευτυχως κοσμος και τον βοηθησε,εγω εφυγα και δυστυχως δε ξερω τι απογινανε αυτα τα αλλα 2 παιδια.Αν καποιος ξερει κατι ας ενημερωσει.

Μετα πηγα σε δυο νοσοκομεια, για το ματι μου και για καποιες αρθρωσεις και νιωθω παρα πολυ τυχερος που μετα απο ολο αυτο το ξυλο δεν εχω κατι πολυ σοβαρο.

Για καποιους ισως ειναι αναμενομενα κ αυτονοητα ολα αυτα, αλλα για μενα ηταν η πρωτη φορα που εφαγα ξυλο απο αστυνομια και ηταν απιστευτο, κυριως γιατι ηταν ατομικο και συγκεντρωμενο και 100% αναιτιο κ απροκλητο.

Σκεφτομαι να κινησω νομικες διαδικασιες ειδικα αν καταφερουμε πολλοι ομοπαθεις να μαζευτουμε ωστε να γινει κατι μαζικα.

Οποιος ειχε παρομοιες εμπειριες ας τις δημοσιευει οπου μπορει, για να ανοιγουν σιγα σιγα τα ματια του κοσμου, να καταλαβουν ολοι με τι εχουμε να κάνουμε.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1314372


η φώτο από εδώ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1314481

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...