28 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα για πορεία Τετάρτη 29/6 από την Κατάληψη Εργατικού Κέντρου Πάτρας


Σήμερα 28/6, πρώτη μέρα της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, καταλάβαμε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, όχι μόνο για να αναδείξουμε τον ξεπουλημένο ρόλο της συνδικαλιστικής ηγεσίας, αλλά και για να αναπτύξουμε δομές και δράσεις από τα κάτω.

Είμαστε εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, συμβασιούχοι, επισφαλείς, μετανάστες/τριες, φοιτητές/τριες, και ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τη συστηματική αφαίμαξή μας απ’ το κράτος και το κεφάλαιο.

Την ώρα που αποφασίζεται η ολοκληρωτική λεηλασία των ζωών μας για τα επόμενα χρόνια (κατάργηση εργατικών κεκτημένων αιώνων, ληστρική φορολογία κ.ά.) και οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες δεν καλούν καν σε κινητοποίηση τη δεύτερη μέρα της απεργίας, επιλέγουμε να οχυρώσουμε τις αντιστάσεις μας απέναντι στο μέλλον που οι άλλοι ετοίμασαν για μας και να βρεθούμε στο δρόμο. Αδιαμεσολάβητα, αντιιεραρχικά, ισότιμα, οπλισμένοι με αλληλεγγύη και έξω από επίπλαστους διαχωρισμούς.

Σας καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση στο Απελευθερωμένο Εργατικό Κέντρο απόψε στις 21:30 ώστε να αποφασίσουμε από κοινού τις περαιτέρω δράσεις μας.


ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;

ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ;

Ανοιχτή συνέλευση στο

Κατειλημμένο Εργατικό Κέντρο στις 21:30


ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6 ΣΤΙΣ 11:00


φώτο από την συνέλευση στο κατειλημμένο εργατικό κέντρο Πάτρας



Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...