21 Νοεμβρίου 2010

Μαρτυρία συλληφθέντα από την πορεία της 17 Νοέμβρη

Συλληφθήκαμε την Τετάρτη 17-11-2010 σχεδόν μία ώρα μετά την πορεία από ομάδα των ΜΑΤ στην οδό Σούτσου, όπου ο ένας εξ αυτόν προσποιήθηκε ότι μας αναγνώρισε.Συγκεκριμένα αφου κατευθηνόμασταν προς κάποιο σουβλατζίδικο για να φάμε, είδαμε στη Σούτσου μια ομάδα ΜΑΤ να τα μαζεύει. Δε δώσαμε ιδιέταιρη συμασία καθώς είχε τελειώσει η πορεία σχεδόν μια ώρα και είχε αρχήσει και η κυκλοφορία... Καθώς περνούσαμε έξω από την κλούβα των ΜΑΤ, ένας από αυτούς πετάχτηκε έξω εξαγριομένος και φώναζε στον έναν συνάδελφό του που βρισκόταν απ' έξω, να μας σταματήσει. Άρχησε να προσποιήται πως μας είχε αναγνωρίσει κατά τη διάρκεια της πορείας και ισχυριζόταν πως είχαμε συμετοχή σε επισόδια με καλυμένα τα χαρακτηριστικά μας... Εμείς αρχήσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί γίνεται όλο αυτό και συγκεκριμένα όταν μία κοπέλα ζήτησε τα ρέστα, τότε η απάντηση του ΜΑΤατζή ήταν: Σκάσε μωρή μη σου τραβίκσω καμία και πας απέναντι, ενώ ταυτοχρόνος(ο γελοίος), της είχε πιάσει το στήθος! [ποιός ξέρει πόσο καιρό έχει να γαμήσει???]

Αφού μας αφεραίσαν τα κασκόλ για να τα δώσουν ως πιστήρια(χαχαχα), φώναξαν περιπολικά να μας μεταφέρουν ενα στενό πιο πάνω... στη Γ.Α.Δ.Α! Φτάνοντας εκεί άρχησε και το μεγάλο πανυγήρι... Οι ΜΑΤατζήδες να συνενοούνται για το τί θα δηλώσουν στις καταθέσεις τους, οι ασφαλήτες να μας τρομοκρατούν ώστε να υπογράψουμε τις ψεύτικες καταθέσεις των ΜΑΤ, και κάτι κακομήριδες(νεούδια) κάναν τις "ψακτικές"... Είχε πολύ γέλιο όταν άρχησαν να προσέρχονται οι πρώτοι δηκιγόροι, όπου ξαφνικά, τέρμα οι φωνές, τέρμα τα "αστεία" των ΜΑΤατζήδωμ, τέρμα η τρομοκρατία από τους ασφαλήτες... Μέχρι που ακούσαμε και κάποιους από μας, να μας φωνάζουν με το χαρακτηριστικό "κύριος" μπροστά από το όνομα μας... (οι γελοίοι)!!! Εκεί όπου καταλάβαμε κανονικά το τι συμβαίνει, ήταν όταν απο τους τέσσερεις που μας είχαν προσάγει μαζί, οι δύο δηλώθηκαν ως απλές προσαγωγές, ενώ οι άλλοι δύο δηλωθήκαμε ως συλλήψεις...!!! Δηλαδή τυχαία διαλογή, ώστε απλά να δηλωθεί κάποιος αρηθμός συλλήψεων. Τί να κανουμε... έπρεπε κάπως να δηκιολογήσουν 7.000 μπάτσους που πληρωνόντουσαν γι' αυτήν την πορεία κι επίσεις, ξέροντας πως θα έχουν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο με τα νέα σκληρά μέτρα, φρόντησαν να στείλουν το μύνημα πως, τη ΧΟΥΝΤΑ μπορούν να την επαναφέρουν όποτε αυτό χρειαστεί. Στη συνέχεια ακουλόθησαν τα διαδικαστικά, αποτυπόματα, φωτογραφίες κλπ.

Στον εισαγγελέα την Πεμπτη 18-11-2010, οι δεκαεφτά από εμάς χρεωθήκαμε με κουκουλονόμο(βάσει των καταθέσεων των μπάτσων), αρα διοχθήκαμε κακουργηματικά!!! Εκεί καταλάβαμε πλεον 100% ότι πρόκειται για διαταγές υπουργείου... κι ότι ήταν από την αρχή προκαθορισμένη η συνέχεια της υπόθεσης. Οι μισοί ζητήσαμε να απολογηθούμε την επομένη, ενώ οι υπόλοιποι απολογούνται αύριο Δευτέρα 22-11-2010. Όσοι θέλουν και μπορούν θα ήταν καλό να παρεβρίσκονται αύριο στα δικαστήρια, καθώς ειναι μεγάλη η αίσθηση της αλληλεγγύης από τους συντρόφους!

Τέλος για την ιστορία... Όλοι βγήκαμε με περιοριστικούς όρους. Παρουσία στο τμίμα μία φορά το μήνα για τα πλημμελήματα, δύο φορές το μήνα για τα κακουργήματα.

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...