26 Νοεμβρίου 2010

Δυναμική πορεία με παλμό και αγωνιστικότητα κατά της κρατικής καταστολής

Περισσότεροι από 3,000 ατομα συμμετείχαν στην πορεία κατά της κρατικής καταστολής.

Δυναμική πορεία με παλμό και αγωνιστικότητα. Πολύ πρεσινγ από τους τσεους οι οποίοι ειχαν κυκλώσει κυριολεκτικά από παντού τη διαδήλωση. Από την αρχη της πορειας (ο κόσμος κατέβηκε σστσο δρόμο κατά τις 7 και 10 είμαστε κυκλωμένοι από ΜΑτάδες και τα έλα ένστολα. Παρα πολύ καλή περιφρούρηση αν και σε ορισμένα σημεία μερικές φορές δημιουργήθηκαν μικροκενα κυρίως απο την δεξια πλευρα της πορειας.
Μετα το τελος και ενώ ηδη ειχαμε φτασει προπύλαια στην κοραη εγιναν μερικες προσπάθειες απομάκρυνσης των μπατων που ηταν ιδιαίτερα προκλητικοί. Στην αποχώρηση τους δλδ έκαναν χειρονομίες και εβριζαν… μέχρι που εκπυρσοκρότησαν μερικές γουρούνες ενώ σηκωθήκαν και οι πέτρες προς της διμοιρίες. Επεσαν και ένα η δυο φλεγομενα στουπακια…
Μετα και ενώ ο κόσμος συνεχισε να διαλύεται στο προπύλαια έγινε το καταδιωκτικό προς οσους/εσ αποχωρούσε προς τα εξαρχεια…

Οι μπάτσοι έχουν κλείσει όλα τα στενά προς Εξάρχεια από την ακαδημίας τη Σόλωνος έως και την ομονια (λουμιδης Πατησίων) Το ιδιο και από την Πατησίων. Ίδιο σκηνικό και από την Αλεξάνδρας προς κέντρο. Ματ παντού στα Εξάρχεια, οδοφράγματα στα στενά με κάδους χαρτόκουτα κλπ κλπ υλικά. Στο παρκο υπαρχει μεγαλο οδοφραφμα όπως και στην μπενακη προς τη Σόλωνος. παρα πολύ ασφαλιταριό μαζί με τα υπόλοιπα της Δίας και σια σε όλη την ακαδημίας Κλαυθμώνος αλλά και περιφερειακά από Αθηνάς Μοναστηράκι.

(*) Πριν την πορεία έγιναν 6 προαγωγές (4 + 2 ) (κοντα στη Σκουφά) εκ των οποίων η μια δέχθηκε το μένος των μπάτσων πάρα πολύ.

kokkinos

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...