27 Μαΐου 2011

Ανοικτή πρόσκληση Εξεγερμένων στη πλατεία Συντάγματος

Καλούνται όλοι οι ανεξάρτητοι σύντροφοι να συμμετέχουν αύριο Σάββατο 28/5, ώρα 18.00, σε ένα παράρτημα ανοιχτής και πραγματικά αυθόρμητης και αυτοδιοργάνωτης διαδήλωσης με διαφορετικό πρόσωπο, αυτό της φιλικής γνωριμίας του κόσμου με τον Αναρχισμό και τι προτάσεις ή θέσεις έχει αυτός να προσφέρει στη σύγχρονη κοινωνία μέσω συζήτησης με τον πολίτη, υπεράνω κάθε είδους προκαταλήψεις και ταμπέλες. Δε θα φέρουμε σημαίες ή προκλητικά διακριτικά, μιάς και η πλειοψηφία στο χώρο ''αγανακτά'' με οτιδήποτε άλλο εκτός αυτών του έθνους. Για αυτό φέρνουμε μπροστά όχι το όνομα, αλλά το τί έχει αυτό να προσφέρει.

Ασφαλώς, ΔΕΝ έχουμε ουδεμία πρόθεση με αυτή η κίνηση να εναντιωθούμε στους αγανακτισμένους με κανένα τρόπο ούτε να προκληθούν επεισόδια, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, την συμπόρευσή μας και την ενημέρωση για τα πιστεύω μας και για το ποιοί είμαστε από εμάς τους ίδιους και όχι από τρίτους, μέσω ανοιχτής και ανθρώπινης συζήτησης.

Όλες οι ιδέες για την οργάνωση και την πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες, όπως και η οποιαδήποτε δανεική προσφορά εξοπλισμού που θα βοηθήσει σε αυτή την απόπειρα άμεσης γνωριμίας με το μέσο πολίτη. Κάποιες ιδέες είναι σχετική μουσική, τηλεβόες για διαβούλευση, πανώ με θεμελιώδεις Αναρχικές θέσεις/Ανθρωποκεντρισμό, κλπ.

Σχετικές ενημερώσεις θα μπαίνουν συχνά, όσο πιο σύντομα αποφασίζονται από κοινού. Ας βάλουμε τα ίδια μας τα πιστεύω να μας οδηγήσουν.

http://www.facebook.com/event.php?eid=221833634512194

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...