18 Μαΐου 2011

Αποδοκιμασία Κατσέλη σε κομματική εκδήλωση του Πασοκ

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ στην Καισαριανή με θέμα την πολιτική συγκυρία, παραβρέθηκε η Υπουργός Εργασίας Λ. Κατσέλη τη Δευτέρα 16/5.
Η παρουσία της Υπουργού προκάλεσε την αυθόρμητη αντίδραση πολιτών της Καισαριανής, οι οποίοι προσήλθαν στο Δημαρχείο Καισαριανής, όπου θα γινόταν η εκδήλωση, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης-τρόικας οι οποίες οδηγούν τους ίδιους και τις οικογένειές τους στην εξαθλίωση.

Η παρουσία των διαμαρτυρόμενων πολιτών, προκάλεσε την οργή και την αντίδραση των παραβρισκόμενων στην εκδήλωση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εν μέσω ύβρεων και αντεγκλήσεων απαιτούσαν να φύγουν από το Δημαρχείο όσοι δεν είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ» και ο χώρος του δημαρχείου γέμισε αμέσως από προσωπικό ασφαλείας της Υπουργού, οι οποίοι επιχείρησαν να απομονώσουν κάποιους κατοίκους, ενώ άλλοι κλείδωναν τα παράθυρα, για να μην ακουστεί έξω από το δημαρχείο το σύνθημα.
Η ανταλλαγή ύβρεων και συνθημάτων συνεχίστηκε μέχρι και την άφιξη της Υπουργού, η οποία περιτριγυρισμένη από αστυνομική συνοδεία μπήκε στην αίθουσα εκδηλώσεων.
Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν εκτός της αίθουσας και φωνάζοντας τα συνθήματα «ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ», «ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ-ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ» αποχώρησαν από την εκδήλωση

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3362%3A2011-05-18-09-29-33&catid=79%3Aaytodioikisi&Itemid=179

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...