20 Μαΐου 2011

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Γιάννης Καυκάς

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Γιάννης Καυκάς, που τραυματίστηκε βαρύτατα στη διάρκεια επεισοδίων στην πορεία της 11ης Μαΐου. Έπειτα από 9 ημέρες στην εντατική, οι γιατροί του ενημέρωσαν πως βγήκε από την καταστολή και έχει επίπεδο συνείδησης.
Ο τραυματίας θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Όπως επισήμαναν οι γιατροί, κουνά τα πόδια και τα χέρια του και έχει αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον.
Ο Γιάννης Καυκάς θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε νέα σειρά εξετάσεων προκειμένου οι γιατροί να εξετάσουν τις βλάβες που πιθανόν έχει υποστεί ο οργανισμός του.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος τραυματίας στα Εξάρχεια.
Στο μεταξύ, κρίσιμη, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του 48χρονου τραυματία, από την επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και τη λαϊκή αγορά στη οδό Καλλιδρομίου. Ο τραυματίας παραμένει διασωληνωμένος σε καταστολή στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Πλαστικής Χειρουργικής.



http://ecoleft.wordpress.com/2011/05/20/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82/

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...