31 Μαΐου 2011

7η μέρα κατάληψης από τους εργαζομένους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σε κατάληψη του κτηρίου της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχουν προχώρησει από την Τρίτη (24/5) οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση του από την κυβέρνηση.

“Οι μάσκες έπεσαν. Σήμερα η κυβέρνηση αποκάλυψε το προσωπείο της. Πουλάει τα ασημικά του Δημοσίου. Η Τρόικα διατάζει. Η κυβέρνηση εκτελεί την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού”,αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων του ΤΤ.

“Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η ασπίδα του μικροαποταμιευτή, παραδίνεται στους ιδιώτες ντόπιους και ξένους τραπεζίτες. Ο φτωχός Έλληνας αποταμιευτής παραδίδεται στο αχόρταγο και αδηφάγο τραπεζικό κατεστημένο”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

"Κανένα Ταμιευτήριο του κόσμου δεν έχει ιδιωτικοποιηθεί. Οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από σήμερα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις με κατάληψη των γραφείων της διοίκησης. Με κάθε τρόπο και μέσο θα αποδώσουν τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες αυτού του σκανδάλου”.

http://silvercity.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12071:2011-05-24-09-20-38&catid=58:football&Itemid=182

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...