2 Μαΐου 2011

Πώς φτιάξαμε το Ράδιο Κατάληψη - Βίντεο

Το Ράδιο Κατάληψη 93.7 FM είναι ένας αυτοοργανωμένος σταθμός που δημιουργήθηκε στην Πάτρα μέσα από τα εξεγερσιακά γεγονότα του Δεκέμβρη του '08. Γεννήθηκε από την ανάγκη μας να ανοίξουμε ρήγματα στην χυδαία προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ και έτσι εξέπεμψε για πρώτη φορά πειραματικά στις 18 Δεκέμβρη 2008.

Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε για να προβληθεί στην πρώτη εκδήλωση του σταθμού για τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή των γεγονότων του Δεκέμβρη τόσο στην Πάτρα όσο και πανελλαδικά, τις διεργασίες που οδήγησαν στην δημιουργία του Ράδιο Κατάληψη και την άποψή μας σχετικά με την μεσολάβηση και τα ΜΜΕ. Τον Σεπτέμβρη του 2009 η κεραία του Ράδιο Κατάληψη αλλάζει θέση με μια γιγαντιαία επιχείρηση εξαιτίας νομικών αλλά και τεχνικών προβλημάτων. Ακολουθούν συνεντέυξεις / αποσπάσματα των πρώτων εκπομπών του Ράδιο Κατάληψη αλλά κυρίως αυτών που υπήρχαν τον Νοέμβρη του 2009.

Το Ράδιο Κατάληψη διανύει πλέον τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και ο διαμοιρασμός του βίντεο αυτού γίνεται στην λογική της διάχυσης των αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων, με βάση την αντιιεραρχία και έναντια στην διαμεσολάβηση και την εμπορεύματοποίηση της έκφρασης μας.

Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

(Διάρκεια: 50 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα)

Κατεβάστε το βίντεο, μέσω black tracker, πατώντας  ΕΔΩ 

http://www.black-tracker.gr/details.php?id=457

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...