2 Μαΐου 2011

Το κεφάλι του Οσάμα Μπιν Λάντεν


Σύμφωνα με το έκτακτο διάγγελμα του Μπάρακ Ομπάμα, τις δηλώσεις των επισήμων των Η.Π.Α και τα δημοσιεύματα των διεθνών Μ.Μ.Ε., ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Έτσι, όπως δήλωσαν ο τωρινός πρόεδρος των Η.Π.Α Ομπάμα και ο προκάτοχός του Τζορτζ Μπους, «αποδόθηκε δικαιοσύνη». Και, μεταξύ άλλων, ο Ομπάμα στο διάγγελμά του χαρακτήρισε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν «τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών». (Τι να πούμε για τις Η.Π.Α και το Ν.Α.Τ.Ο!)
Θα περίμεναν κάποιοι… αφελείς ότι η «δικαιοσύνη» απαιτεί να συλληφθεί ο «τρομοκράτης» και να δικαστεί σύμφωνα με τους «δημοκρατικούς» κανόνες που έχουν θεσπίσει οι ΗΠΑ και τα διάφορα καπιταλιστικά κράτη, ως «κράτη Δικαίου». Αν συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε μεταξύ άλλων να δικαστεί ο Μπιν Λάντεν για όσα τον κατηγορούν και να μάθουμε ενδεχομένως κι εμείς κάποια πράγματα για τη συνεργασία της C.I.A, των Η.Π.Α. και των Συμμάχων τους με την Τρομοκρατία. Γι’ αυτό προσπάθησαν οι παγκόσμιοι δολοφόνοι να μας πείσουν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να συμβεί στην περίπτωση Λάντεν, επειδή σκοτώθηκε. Όπως διαβάζει κανείς στην Ελευθεροτυπία (2.5.2011), «Η αμερικανική κυβέρνηση διαρρέει ότι η εντολή που είχε δοθεί ήταν να συλλάβουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και ότι ο ίδιος και η φρουρά του αντιστάθηκε και πυροβολήθηκε τουλάχιστον μια φορά με σφαίρα στο κεφάλι». Το ίδιο μας διαβεβαιώνει και η Καθημερινή (2.5.2011), προσθέτοντας ότι «η σορός του [Λάντεν] είναι στην κατοχή των Αμερικανών», όπως «δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα».
Δυστυχώς, όμως, για την κυβέρνηση των Η.Π.Α και για όσους μεταφέρουν τις εμπιστευτικές της «διαρροές» προς τα ΜΜΕ, η εντολή που έδωσε στις δολοφονικές της υπηρεσίες (C.I.A κλπ) η κυβέρνηση των Η.Π.Α εδώ και πολύ καιρό ήταν πολύ διαφορετική. Την παραθέτω όπως την μετέφερε ο πράκτορας της C.I.A. Gary Schroen, ο οποίος ανέλαβε να την εκτελέσει μαζί με την εγκληματική του ομάδα και ο οποίος, ως πρώην σταθμάρχης της C.I.A στην Καμπούλ και στο Ισλαμαμπάντ, θεωρήθηκε ως ο πιο κατάλληλος γι’ αυτή την αποστολή:
«Συλλάβετε τον Μπιν Λάντεν, σκοτώστε τον και φέρτε πίσω το κεφάλι του σ’ ένα κιβώτιο με ξηρό πάγο» («Capture Bin Laden, kill him and bring his head back in a box on dry ice»). (BBC, Wednesday, 4 May, 2005)
Όταν θα διαβάσετε, λοιπόν, στα έντυπα ΜΜΕ κι όταν ακούσετε στα κανάλια να μιλούν οι εκτελεστές της εντολής για «ευαίσθητη αποστολή», να ξέρετε τι εννοούν. Όσον αφορά τη «σορό» του Μπιν Λάντεν που κατέχουν οι Αμερικανοί των Η.Π.Α, δεν ξέρω αν είναι… ακέφαλη ή ολόκληρη. Βλέπετε, οι διάφορες “kill teams” που κυνηγούν τους αμάχους στην περιοχή της Κανταχάρ και τους ακρωτηριάζουν έχουν κι αυτή τη συνήθεια: Να κόβουν κεφάλια. Απόδειξη γι’ αυτό είναι και η φωτογραφία που βλέπετε στην παρούσα ανάρτηση, την οποία δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό RollingStone στις 27.3.2011. Πρόκειται για τις πρακτικές που ακολουθούν οι «δημοκρατίες» που αποτελούν το Ν.Α.Τ.Ο, όταν αυτοαποκαλούνται «κράτη Δικαίου». «Καπιταλισμός με… ανθρώπινο πρόσωπο». Τώρα, αν λείπει το πρόσωπο, λόγω αποκοπής του κεφαλιού, αυτό είναι… απλή λεπτομέρεια.

http://oapatris.wordpress.com/2011/05/02/to_kefali_tou_laden/

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...