4 Μαΐου 2011

Προμηθεύεται χημικά όπλα η ΕΛΑΣ ετοιμάζονται για πόλεμο εναντίον των πολιτών

Προμηθεύεται χημικά όπλα η ΕΛΑΣ. Σε ετοιμότητα μπροστά στο φόβο μεγάλης κοινωνικής αναταραχής Γεμίζουν τις αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. με δακρυγόνα, χημικά και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες μιας ενδεχόμενης κοινωνικής έκρηξης!
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία, διπλασιάστηκαν οι παραγγελίες και σε ασπίδες αλλά και στα προστατευτικά ποδιών και χεριών για τους άνδρες των ΜΑΤ.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θέλουν να επαναληφθεί το φαινόμενο του Δεκέμβρη του 2008, όταν την τέταρτη ημέρα των γενικευμένων συγκρούσεων στο κέντρο της Αθήνας οι δυνάμεις των ΜΑΤ ξέμειναν από υλικά. «μάχης».

Με οδηγό την Κερατέα

Οι υπολογισμοί για τις έξτρα παραγγελίες γίνονται με βάση την ποσότητα που χρειάστηκε η Αστυνομία για την καταστολή των επεισοδίων τον ταραγμένο Δεκέμβρη αλλά και το πρόσφατο μέτωπο της Κερατέας. Παράλληλα, ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον και η απόφαση για επέμβαση της Αύρας στους δρόμους της πρωτεύουσας (έπειτα από πολλά χρόνια) στο ενδεχόμενο γενικευμένων επεισοδίων.
Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, οι εισηγήσεις των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. προς την πολιτική ηγεσία του υπ. Προστασίας ανέφεραν ότι, με ανοιχτό το μέτωπο της Κερατέας, μια επανάληψη του Δεκεμβρίου του 2008 (έστω και σε μικρότερη κλίμακα) στην Αθήνα απλά δεν θα μπορούσε να ελεγχθεί, με τα αποτελέσματα να είναι άγνωστα.

http://www.stopcartel.info/2011/05/04/%CE%9A%CE%A5%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97/%CE%95%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF_%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD/5780.html

Αρχειο αναρτησεων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...